Oktobermåsten

Det finns en hel del som ska åstadkommas i oktober- två böcker som är på väg ut till försäljning, en ny påbörjad, tankar på ett nytt nätprojekt och insupande av inspiration för deckaren. (Ja, jag kanske, kanske, har hittat en röd tråd. I alla fall har tre nya karaktärer tittat in i mitt manus och är väldigt levande i det som de gör och berättar.)

Om en dryg månad fyller jag 40 år. Känns varken stort eller litet. Precis bara som vanligt. Efter ett år med så enormt mycket Mars- och Saturnusenergi känner jag mig mer som en produktionsmaskin än en partyprinsessa. Jag har aldrig arbetat så mycket i hela mitt liv tror jag. Kändes väldigt skönt häromkvällen när en annan Skytt sa precis samma sak. Kan inte låta bli att längta lite efter sommar, ledigt och allmänt lata dagar. Får se hur det blir med den saken…

Tills dess, suktar jag lite efter mysiga kläder. Det känns ju verkligen murrigt och höstigt nu. Hur fint då att kunna få promenera gatan fram i något av dessa härliga klädesplagg: Stickad tröja från Odd Molly, eller denna från Hunkydory, kappa med skärp från Tiger of Sweden samt spetstopp från Baum und Pferdgarten. Älskar allt!

Ha en fortsatt härlig onsdag!

Kramar

Helena

Inlägget innehåller köplänkar