Fortunatas Profetia- väntar på provtryck

Jodå, det går framåt på alla fronter nu gällande nylanseringen av Fortunatas Profetia. Jag gör detta i samarbete med Type & Tell och nu kan jag berätta att vi verkligen närmar oss slutet av processen. Det har tagit lite längre tid än jag först trodde. Anledningen är omslaget. Efter mycket om och men och ack och ve har jag beslutat  mig för att använda mig av samma omslag i det kommande mjukbandet som på det hårda omslaget. Anledningen är att jag fullkomligt älskar det och också ser en röd tröd som vi kan fortsätta spinna vidare på för del 2 och del 3. Omslaget skapades av Gyllene Snittet.

Jag väntar på provtryck för att se att allt ”sitter där det ska” och sedan släpper jag boken fri på bokmarknaden. En alldeles utmärkt bok att köpa som kommande julklapp till en fantasytokig, magikerälskande läsare! He, he :-)

Återkommer snart om mer info!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..