Rosa!

Jag är helt inne i min rosa-och-mässings-bubbla. Idag köpte jag två helt underbara lampskärmar på Oscar & Clothilde. De är i rosa siden med en liten hint av guldfärg inuti. Det ger ett vackert, varmt sken till sovrumslamporna vi har i fönstren.

Den rosa attacken fortsätter. Nu väntar val av kuddar till sängen och tanken är att det ska bli guld, vitt och ljust rosa. Tycker det ger en härlig känsla.

(Måste erkänna att Emelie Ekmans blogg 34 kvadrat inspirerar mig enormt. Härligt när man hittar fina bloggar att läsa. I nuläget läser jag oerhört få bloggar. Spanska Hola brukar jag alltid läsa någon gång i månadens för spanskans skull. Andrea Brodin och Sofi Fahrman är i stort sett de enda bloggar jag regelbundet läser. Jag älskar deras vackra bilder. Dessa tu är dessutom så mycket mer än bloggare, de är smarta entreprenörer ut i fingerspetsarna. Sådant inspirerar alltid mig. )Känns som om jag uppdaterar det lilla Lejonets garderob konstant  nu också. Hon är i fas då allt plötsligt är för litet. Kikar på rosa kofta, och en dunjacka med fuskpälshuva från Tommy Hilfiger blir helt rätt.

Jag köper mycket på H&M och Lindex men några plagg satsar jag på hållbar kvalitet. För er läsare som ser mig i stan så kommer ni alltså se en mamma och ett barn som ser rätt klädmatchade ut. Jag har ju denna dunkappa från Tommy Hilfiger.

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

Innehåller köplänkar.