Mitt liv som jurist, astrolog och författare

signeringtylösandhotel

redoförscenen

Jag har tidigare skrivit om hur jag började lära mig om astrologi. Men vi tar det igen. :-)

Jag fick mitt första horoskop i present när jag var i tonåren. Jag lockades av det men förstod inte helheten av alla hus och planetaspekter. Lite i taget började jag läsa och lära mig mer om planeterna. När jag flera år senare var på en ansiktsbehandling berättade terapeuten om en fantastisk astrolog som prickat in allt från jobb till barnafödande för henne. Jag fick hennes namn: Margareta Hedin, alias Damernas Världs astrobloggare.

Nyfiken på min egen framtid så bokade jag en tid med Margareta. Hon sa att jag kunde bli en bra astrolog och att jag var en kul kombination av ”flummig Fisk och allvarsam jurist” :-) Då befann jag mig i en sökande period och tillbringade massor av tid med att läsa om spiritualitet, personlig utveckling, spådomskonst, healing och så, astrologi. Besöket och Margareta ledde till att jag och min syster anmälde oss till en astrologikurs hos Margareta.

Det är många år sedan och jag läste och läste samtidigt som jag drömde och skrev på min böcker. För det var ju det jag vill i första hand, få arbeta kreativt. Men, sedan efter stora förändringar på kontoret och med flera bokmanus i ryggsäcken samt en blogg där läsarna av mitt veckohoroskopet bara blev fler och fler, hände något magiskt: jag följde min kreativa dröm, fick en blogg hos amelia och bokkontrakt på bokkontrakt.

Min astrologiresa startade med andra ord som ett rent fritidsnöje men i takt med att mina vänner allt mer frekvent frågade mig om stjärnor och planeter och det ökade intresset för mina veckohoroskop på min blogg, insåg jag att det fanns en jobbpotential i mitt intresse. Så jag följde det och plötsligt, efter många år av sökande efter kreativa möjligheter, gick allt väldigt lätt. Och snabbt!

Låt stjärnorna leda dig till framgång är den tredje boken sedan min bloggresa här på amelia startade. Bilderna ovan är från 2015 och ett bokevent i Tylösand i samband med lanseringen av Happytown. Nu satsar jag på flera kommande spännande projekt helt i linje med astrologi, självhjälp men också hur man hittar sin passion och gör den till en inkomst. Det kommer bli fler böcker och annat spännande. Håll utkik här på bloggen för mer information!

Jag önskar er alla en härlig lördag!

Kramar

Helena

LOADING..