Horoskop vecka 43, 2016

Horoskop för alla stjärntecken för perioden 13-26 oktober finner ni HÄR.

Horoskop för perioden 27 oktober-9 november publiceras här på bloggen den 27 oktober.

Spådamernas, profetiornas och hemligheternas tid är här!

Solen har precis flyttat in i Skorpionens tecken när vecka 43 startar. Fokus på det andliga, hemligheter, brottsutredningar, tal om virus och möjliga botemedel, kommer bli heta ämnen på allas läppar under den kommande månaden. Förmågan till personlig transformation likaså. Det är en bra månad för att besöka en spådam, lära sig mer om Emotional Freedom Technique eller släppa en bok om astrologi och självhjälp. :-) De perfekta Halloweenvibbarna är alltså på ingång!

På måndagen den 24 oktober flyttar Merkurius in i Skorpionen. Och ja, med snacksalige och kvicke Merkurius i detta grävande tecken kommer det här verkligen bli fart i sociala medier och nyheter gällande Skorpionens ämnen. Drygt tre veckor av prat och kommunikation om psykologi, andlighet, gemensam ekonomi och skatter samt skulder.

Risk för rosafärgade glasögon

På onsdagen den 26 oktober finns en risk för att vi är för godtrogna. Venus befinner sig i kvadratur till Neptunus. Venus befinner sig i optimisten Skyttens tecken. Neptunus är i sitt hemmatecken, de andliga och fantasifulla Fiskarna. När de här tu blandar sina energi kan det vara så att vi inte ser hela sanningen. Vi flyter hellre med i en känsla som vi så mycket hellre har lust att tro på. Försök att tänka lite mer ”nyktert”. Neptunus kan ha strösslat drömmar över dig! De är visserligen vackra men rätt långt ifrån verkligheten. Tro inte på allt du ser.

Boka en härlig resa idagPå onsdagen den 26 oktober möter Venus också Jupiter i en vacker sextil. Jupiter befinner sig i sociala och kärlesfulle Vågen. Venus och Jupiter kallas för den stora och lilla lyckan och deras möten tillhör några av de bästa datumen på året.

En härlig resa kan komma på tal. Om du inte packar väskan den här dagen kanske du bokar en fin kommande resa. Miljön kommer vara vacker och boendet av högsta klass. Venus älskar skönhet, harmoni och lyx och Jupiter förstorar allt han kommer i kontakt med.

Idag behöver vi inga superhjältar

Folk kommer vara som elektriska ålar på lördagen den 29 oktober. Minsta lilla stöt och, pang, det kan blixtra till! Anledningen är att krigarens planet, Mars, befinner sig i en kvadratur till Uranus som reagerar snabbt och oväntat. Idag kan det vara extra känsligt om man trampar på en öm tå. Mars är även känd som superatletens och högrisksporternas största fantast. Innan du kastar dig ut i ett fallskärmshopp eller bungyjump, tänk dig för. Idag är inte den ideala dagen för att utmana ödet.

Omtänksamma du

Venus och Saturnus i en konjunktion på söndagen den 30 oktober skapar en omtänksam känsla där vi troligen är benägna att ge upp en dröm eller personlig önskan bara för att en närstående eller en kärlekspartner istället ska få uppfylla sina drömmar. Det är lite som i Sagan om ringen när älvan Arwen håller om Frodo som skadats av de onda. Hon är beredd att ge alla sina livsgåvor till Frodo för att han ska överleva. Stort och precis så episkt som Venus och Saturnus i Skytten utlovar. Vad är du beredd att ge upp till förmån för dina nära och kära denna söndag?

Nystartsdags för din ekonomiVecka 43 avslutas också med en nymåne i Skorpionens tecken på söndagen den 30 oktober. Nu är en toppentid för att sätta en ny plan i verket gällande lån, skulder och gemensam ekonomi. Besök din bank för att diskutera möjliga förändringar som kan påverka din ekonomi positivt såsom att lägga samman lån och få en bättre ränta eller ta av dina sparpengar för att betala av lån.

En ny ekonomisk plan med en partner eller annan delägare gynnas också. Den 30 oktober är en söndag och då är banken stängd, men hör av dig till dem direkt på måndagen för bästa effekt. Pluto som älskar att transformera är med oss och lovar att hjälpa till.

Inlägget om hur stjärntecknen påverkas av nymånen i Skorpionen publiceras här på bloggen redan på lördagen den 29 oktober.

Hemligheten som kan förändra livet

Merkurius aspekt till Neptunus ger också en toppenvibb för att på allvar sätta dig ned och praktisera lagen om attraktion i samband med nymånen. Det du kan se framför dig, kan du få! Surfa in på The Secrets hemsida och läs om alla de vittnesmål/stories som finns där. Rhonda Byrne har ju dessutom släppt ny bok ”How the secret changed my life” med just riktiga historier. Superpeppande för dig som känner att du tappat inspirationen till att använda dig av attraktionslagen. Eller bara glömt av den. En nymåne startar en trend som kommer färga ditt följande halvår. Det kan bli sex månader av önskningarnas magi om du vid nymånen ger dig själv löftet att attrahera det du önskar! Superspännande!

Som vanligt kommer ni finna ytterligare information här på bloggen om hur nymånen påverkar de respektive stjärntecknen. Kika in här den 30 oktober!

Jag önskar er alla en underbar, magisk vecka!

Kramar

Helena