Tävlingsfilm till HarperCollins/Adlibris

Idag beger jag mig till HarperCollins för att spela in en film. Jag ska få ett kort manus och hoppas att bästa filmljuset är med mig. :-) Allt är menat att använda till en kul tävling i samarbete med Adlibris.

Det är alltid kul att besöka förlaget och känna att man ”tillhör” någon form av arbetsplats. Annars är man ju rätt ensam som författare. Idag flyttar ju också säljplaneten Merkurius in i Skorpionens tecken. Det känns som en mycket passande dag för att tala om stjärnor och självhjälp framför en kamera. :-)

Resten av dagen är det arbete med det spännande projektet som jag ännu inte får lov att tala om. Jag kan i alla fall säga att jag närmar mig mitt slut av arbetet, rent skrivmässigt. Hela kalaset ska vara klart innan jul, har vi sagt. Lansering blir tidigt på 2017. Jag är väldigt nyfiken på vad ni ska säga om saken. Projektet är så hemligt att det t o m är hemligt på det kontor som har hand om det! Galet. Jag har flera gånger fått bita mig i tungan för att inte säga något fel.

Jag önskar er alla en underbar måndag!

Kramar

Helena

LOADING..