Årshoroskop 2017

Årshoroskop 2017

Jag har nu hunnit halvvägs i min tolkning av stjärntecknens årshoroskop 2017. Det är det absolut utan tvekan det största inlägget jag gör på hela året här på bloggen. Dokumentet brukar stanna på ca 15 A4 sidor när jag tryckt ned sista tangenten. Det är ett digert arbete. Endast en liten del av allt jag vill skriva eller säga om årshoroskopet 2017 får plats i tidningens horoskop. Därför är det så toppen med bloggen för då kan jag skriva utan en enda tanke på att överskrida antalet tecken per stjärntecken.

Enligt plan hoppas jag kunna publicera alla stjärntecken lagom till Lucia. Om jag inte minns fel så har jag gjort så under alla mina tre år här på amelia. Då får man en bra chans att föra in viktiga datum i kalendern och planera i förtid. Min kalender är full av datum och kommentarer som ”Ja- gör det” eller ”Nej, absolut inte denna dag”. Det är ganska roligt när man sedan går tillbaka och ser vad man faktiskt gjorde eller vad som sedan hände kring de markerade dagarna.

Nåväl, åter till plikten och era århoroskop. Idag startar jag med Vågens horoskop 2017. Och har en deadline för 2-veckorshoroskopet som startar den 8 december… Full fart!

Fortsatt glad tisdag!

Kramar

Helena