Regn och söta barnblusar med kragar

Jag säger bara regnjacka! Jag har släpat mig ut i regnet för att få lite luft och handla mat. Inte något kul upplevelse alls. Både jag och det lilla Lejonet var dyblöta när vi kom hem.

Jag har fått lite ändrade jobbplaner med det hemliga projektet. Jag fick just reda på det via ett mail. Schemat på kontoret är späckat och jag har i och med det fått en lite lugnare arbetstakt. Jag är faktiskt glad för det. Det har varit enormt mycket att göra sedan hösten startade och ibland har jag vaknat och känt mig för trött.

Glad för oväntad ledighet och ett skrivarpass som är mycket mer lätt än vanligt slarvade jag naturligtvis bort en hel halvtimme med att julshoppa till den lilla damen. Jag är tokig i söta blusar och toppar med kragar på. De är inte helt lätta att hitta, Kiddies och fina butiken Byengberg har en del sött men annars lyser blusarna med kragar med sin frånvaro. Men Spanien och Portugal kan sina kragar så nu har jag klickat hem söta saker från Childrensalon istället. Mayoral och Laranjhina är mina favoritmärken.

Nu ska jag återgå till jobbet. Det blir till att lägga upp en ny plan igen. ”Fortunatas Profetias” provtryck behövde lite justeringar och nu väntar jag på ett andra provtryck. ”Låt stjärnorna leda dig mot framgång” är nog klar från tryckeriet när som helst. Siktar in mig på nätbusiness och ”förändringsboken” just nu.

Jag önskar er alla en fortsatt varm, härlig tisdag!

Kramar

Helena