Novemberhoroskop 2016- Vågen, Skorpionen, Skytten

November 2016- de största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i november.

Novemberhoroskop VÅGEN

Nymånen i Skorpionen den 30 oktober kastar/de ljus på dina möjligheter att starta på nytt gällande din inkomst. Skorpionen styr ditt andra hus där bland annat månadsinkomsten finns men även tillvaratagandet av personliga talanger och värdet av egendom man redan äger. Med nymånens fokus på dessa områden får du en utmärkt chans att börja om på nytt gällande hur du hanterar dessa områden i ditt liv. Skorpionen styr över skulder, banklån, avkastning på investeringar och bidrag. Kanske är det dags för dig att se över hur din ekonomi går ihop med den ekonomi som du också delar med någon annan, såsom en partner i kärlek eller affärer. Om du vill agera kommer möjligheter dyka upp från och med nymånen och 10 dagar därpå. Kanske kan du inte förändra allt över en natt men när fullmånen i samma tecken äger rum, om ca ett halvår, kan din ekonomiska situation och hur du delar på din ekonomi med någon annan, ha förändrats helt.

När Mars flyttar in i Vattumannen den 9 november kommer det bli snabba händelser gällande barn, fertilitetsfrågor, en kär hobby eller en kärleksaffär. Dessa är styrda av det femte huset där Mars och Vattumannen finns. Mars i sin tur är den naturlige styraren av ditt äktenskaps- och partnerskaphus. Nu kan du få en möjlighet att bringa tillbaka liv och lust i ditt kärleksliv, agera för en graviditet eller kanske föda ett barn du väntat. Mars är handlingens planet och han är förknippad med skalpellen varför någon form av fysiskt ingrepp kan hjälpa till för att kicka igång fertilitet eller vid en förslossning. (Med Solen i Skorpionen är det kejsarsnittstider enligt min helt ovetenskapliga notering. Skorpionen brukar alltid föra med sig lite drama.) Alternativt är det möjligt att du inom arbetet finner en partner för att ta ett kreativt projekt till en ny nivå.

Det är bara att hänga med i svängarna men du kommer njuta mer och snabbare av livet i november, kära Våg!

Fullmånen i Oxen den 14 november kan bli ditt magiska datum att sikta på OM det är så att du är gravid och har ett förväntat födelsedatum den här månaden. Fullmånen i ditt åttonde hus är verkligen de stora, transformerande livshändelsernas hus. En fullmåne brukar, återigen helt ovetenskapligt, sätta fart på förlossningar och nu kan det bli du som får ge dig iväg mot BB. Räkna plus/minus 4 dagar från den 14 november för när det kan bli dags att hugga tag i BB-väskan och åka iväg.

För alla Vågar som inte väntar barn är detta en fullmåne som kan bringa med sig viktiga insikter gällande livet. Man tänker, utvecklas, funderar och väljer om livsvägar. Det är en väldigt spirituell tid faktiskt. Allt i det åttonde huset handlar om att riva ned för att bygga upp nytt. Med en fullmåne i Oxens tecken hamnar egendom och inkomster i centrum. Nu är en bra tid för att agera gällande dina fastighetslån, avbetalningsplaner eller gällande en fråga med koppling till arv, testamente och gåvor. Fullmånen bringar ett avslut gällande det som vi startade vid nymånen den 6 maj i år. Minns du vad du då gjorde gällande de områden jag nämnde? Nu är det dags att ro det hela i land för att sedan gå vidare mot nya mål.

När Solen flyttar in i Skytten den 21 november kommer den lysa upp ditt tredje, kommunikativa hus. Det blir troligen full fart i grannskapet och du kommer åka bil, tåg eller buss i rask takt. Allt handlar om kommunikation och det skrivna och talade ordet blir viktigare än någonsin. Det är mycket möjligt att ett kontrakt gällande någon form av samarbete, kanske gällande teknik eller internets användande, blir aktuellt för dig.

Merkurius är på framåthumör så det är en bra tid för att skriva under. Kurser, undervisning, föreläsningar och insupandet av ny kunskap är det som regerar. Kanske anmäler du dig till en kurs, eller kanske är det du som lanserar en kurs. Med Jupiter i ditt eget tecken sedan i september är det verkligen ditt år och nu när Solen under den kommande månaden befinner sig i ditt tredje hus är det en mycket bra tid för att verkligen se till att marknadsföra dig och dina produkter. Det kommer inte bli särskilt lugnt och ledig. Snabba beslut och många mail, samtal och chattkonversationer väntar dig från och med den 21 november. Om du har något särskilt viktigt pr-projekt, såsom en bok eller en kurs som du vill sätta fart på, använd dig då av nymånen i slutet av månaden. Nymånen i Skyttens tecken den 29 november ger dig en megastartsenergi kring allt det jag skrev om ovan.

Novemberhoroskop SKORPIONEN

Vid nymånen i Skorpionen den 30 oktober hamnar/de allt ljus på dig. Det är din tid för att så frön inför det kommande året. Vad önskar du dig av livet nu? Minns du var stod gällande samma fråga vid den här tiden förra året? Du har fått många nya erfarenheter och kan nu konstatera vad som verkligen blev bra under det gångna året. Sätt intentionen att uppnå nya mål i samband med nymånen den 30 oktober. De första 10 dagarna är bra för att agera i enlighet med dina önskningar. Nyheter kan också komma till dig som har att göra med uppfyllandet av egna drömmar eller hur du tar hand om ditt yttre. En make-over kan få sin start och om du bestämmer dig för att lyckas kan en ”ny” kropp vara din om ett halvår. Både gällande det inre och det yttre.

En nymåne i Skorpionens tecken är starkt förknippad med våra inre övertygelser och vår tro på att vi kan lyckas nå våra drömmar. En riktig ”tankens-kraft”-tid. Visualisera det du önskar dig och möjligheter i enlighet med din önskan kan, nästan magiskt, börja visa sig!

När Mars flyttar in i Vattumannen den 9 november blir det full fart i ditt fjärde hus. Familjen och boendet kommer ge dig mycket att tänka på under resten av månaden. Nu kan det bli aktuellt att renovera eller tänka om gällande hur du bor. Tankar på en ny bostad kan komma till dig och det tycks som att den övergripande känslan för detta är att du vill ”göra något helt nytt” gällande ditt boende. Bryta dig fri från hur du tidigare bott och levt. Alternativt kanske du installerar smart teknik i ditt hem eller ser till att befria dig från gamla känslomässiga sår som besvärat dig ända sedan barndomen. Din känslomässiga balans i ditt hem och tillsammans med din närmaste familj kommer ge dig utmaningar, flöde och tvära kast kan man sammanfatta det men.

Fullmånen i Oxen 14 november äger rum i ditt sjunde hus. En fråga gällande ett partnerskap i affärer, som du troligen startade vid nymånen den 6 maj i år, når en punkt då ni är redo att gå vidare. Kanske är det dags att offentliggöra ett kommande samarbete eller konstatera att ni nu nått ett delmål och är redo för nästa del i projektet.

I kärlek kan fullmånen bringa med sig att en relation blir öppen och offentligt eller till och med bringar med sig ett giftemål eller förlovning. Om relationen varit knackig det senaste halvåret kan det omvänt bli dags att bestämma er för att fortsätta utan varandra.

Det sjunde huset är förknippat med socialt liv och kul event. En fest eller annat stort firande, såsom ett bröllop eller husinvigning med närmaste vännerna, kan stå på dina agenda kring denna fullmånen, plus/minus 4 dagar from den 14 november.

När Solen flyttar in i Skytten den 21 november kommer dina inkomster få allt ljus på sig. Nu är en kanontid för att tala om löneförhöjning, se över värdet på dina tillgångar eller satsa på att få inkomster av dina personliga talanger. Din känsla av att duga och må bra lär också vara på topp så här precis innan jul.

Om du har någon särskild plan i åtanke gällande dina inkomster ska du använda nymånen i Skytten den 29 november för att göra verklighet av din plan. Boka ett möte med en chef för att förhandla upp din lön. Ta med dig material som visar hur väl du arbetat det gångna året och vad du tillfört till företaget du arbetar för. En årlig löneökning om 3 % kan vara en bra måttstock på vad du kan begära. Om du inte har en skälig grund för större löneanspråk förstås. Likadant om du ska gå på jobbintervju och ska uppge vad du anser dig vara värd i lön. Kör i vind! Med den här nymånen kommer det följande halvåret ge dig möjligheter till ökade inkomster och ökad självkänsla. Men bara om du förstås agerar! Det är ytterst sällan man bara får pengar, höjda löner och uppmuntrande ord gällande ens förmågor.

Novemberhoroskop SKYTTEN

Nymåne i Skorpionen den 30 oktober påverkar/de ditt tolfte hus. Det är huset där allt sker en aning i det fördolda. Det är återhämtningens hus, det inre spirituella livets hus och hemligheternas hus. Nu får du en chans att transformera dig och ditt liv, antingen den sker rent fysiskt eller via din nya inre styrka. Under novembers första tio dagar är det möjligt att du startar en resa för att bättre dig rent fysisk, psykiskt och spirituellt. Du kan känna en enorm kraft av att befria dig från sådant som tyngt dig och stulit av dina krafter.

Agerar du för att resa dig ur askan kan du notera stora framgångar inom det kommande halvåret.

Mars, din nöjesplanet, flyttar in i Vattumannen den 9 november. För Skyttens del innebär det att mycket roligt kommer att ske i ditt grannskap, med grannar och syskon. Firanden och kalas gällande något kreativt projekt kan ge dig en notis i en tidning eller bara enorm glädje. Eftersom Mars är energiplaneten nummer ett innebär hans närvaro i ditt lokala närområde att det kan hända saker i dina kvarter i en rasande takt. Bered dig på mycket mer kontakt med grannarna och kul händelser i ditt närområde.

Fullmåne i Oxen 14 november levererar ett avslut gällande ett arbetsprojekt som du arbetat hårt med. Det har varit pilligt med många detaljer som skulle dubbelkollas innan det var klart. Hela processen startade i och med nymånen den 6 maj och den 14 november är det äntligen klart och du kan njuta av resultatet. Det är, alternativt, möjligt, att en hälsosatsning du inledde i maj, nu är redo för att utvärderas. En träningsresa kan ha nått sitt slut så att du kan göra dig redo för en ny fas eller en medicinsk behandling kan vara över.

Solen in i Skytten 21 november markerar starten för din tid år 2016. Skyttarna har haft det tuffare än vanligt sedan allvarsamme Saturnus flyttade in hos dig julen 2014. Du som i vanliga fall uppfattas som en globetrotter och äkta hippie ända in i själen ser nu snarare ut som en affärskvinna/man med slitna drag och grå kläder. Aj, aj, men den goda nyheten är att du åstadkommer mindre stordåd.Många Skyttar lanserar nu en ny karriär som coacher, experter och ”vise män/kvinnor”.  Det kommer bli roligare och lättsammare men än så länge väntar fortfarande ett år av ansvar och disciplin.

Nu, i november 2016, ska du passa på att så dina frön inför det stundande året. Vad vill du ha uppnått vid din födelsedag nästa år? Tänk noga och skicka sedan iväg din önskan mot himlen.

Om ytterligare ett år kommer du ha uppnått så mycket du inte trodde var möjligt, du har redan nu gjort det faktiskt. När Saturnus sedan lämnar dig ifred vid julen 2017, ska du få vila, bli dig själv och äntligen få packa din älskade kappsäck igen!

Nymåne i Skytten den 29 november är din perfekta tid för att sätta dina framgångsfrön i jorden. Det du önskar och inleder från och med den 29 november och 10 dagar framåt kommer blomstra kvickt. Inom ett halvår ser du resultat. Som den utlandsälskande person du är gissar jag på att dina drömmar berör både en och annan långresa, studier av något spännande ämne eller författandet av dina kunskaper och erfarenheter i en bok som du kan sälja på flera språk än ett. Skytten i en liten ask!