Novemberhoroskop 2016- Kräftan, Lejonet, Jungfrun

Novemberhoroskop 2016- de största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i november.

Novemberhoroskop KRÄFTAN

Nymåne i Skorpionen den 30 oktober äger/de rum i ditt femte hus. Njutningar, nöjen, sex, flirt och kreativa projekt är vad det femte huset handlar om. Aldrig brukar man ha så roligt som när det femte huset är aktivt! Med en nymåne i detta hus fick/får du en chans att starta något som är lustfyllt för dig. Det kan vara ett kreativt projekt som du lagt ner hela din själv och hjärta i, eller en tid för att satsa på att bli gravid. En kärleksflirt kan också leta sig in i ditt liv med ett litet ”pang”. Skorpionens känslor är ofta stora, dramatiska och väldigt passionerade. Om du vill börja skapa dig inkomster på något som hittills bara varit en hobby är det likaså en god tid att agera under novembers 10 första dagar. Det femte huset är även berömmelsens hus. Det du gör nu kan ge dig din stund i rampljuset både i tidningar eller på TV. Använd nymånens kraft under början av november och se dess resultat blomma ut cirka ett halvår senare.

Din karriärplanet, Mars, flyttar in i Vattumannen den 9 november. Vattumannens styr ditt åttonde, transformativa hus. Alla former av karriärsatsningar där du gör dig redo att samarbeta med andra, istället för ensam, kommer ge dig flöde. Det är möjligt att du tänker över en alternativ väg i ditt arbetsliv. Nu kanske du funderar på att starta en ny karriärväg eller rikta in dig på ämnen som Skorpionen beskyddar: skatterådgivning, forskning, kärlek, mysterier och personlig utveckling.

Solen flyttar in i Skytten 21 november och lyser upp ditt inkomsthus under en dryg månad. Det är din årliga ekonomiska topp och du kommer fundera mycket över hur du kan öka dina inkomster, få ut mer värde av det du äger och hur du bäst gör nytta av dina talanger.

Det kan bli en mycket spännande tid då du är redo att lyfta blicken och ta in nya möjligheter. Dessa nya möjligheter kan mycket väl finnas i utlandet eller komma som följd efter att du agerar rent juridiskt. Om du behöver ett bra startdatum för att skicka iväg en juridisk ansökan ska du sikta på nymånen den 29 november i samma tecken. Ärenden som rör internationella frågor, tro, religion och högre studier gynnas då också. Har du i hemlighet skrivit på en bok är detta ett perfekt datum för att skicka iväg manus till bokförlag. Alla dessa områden kan ge dig mer pengar på kontot. Goda nyheter och möjligheter dyker troligen upp under de tio dagar som följer på den 29 november. Agera då!

Fullmåne i Oxen 14 november avslutar det som du startade vid nymånen den 6 maj i år. För din del berör det olika former av sammanslutningar som du tillhör såsom ett nätverk, en klubb eller organisation. De du möter på event och kurser kanske inte tillhör dina närmaste vänner men de delar dina intressen. Det är det som för er samman. Vid fullmånen kan ett välgörenhetsprojekt, nätverkskurs eller onlineutbildning nå ett slut och det är dags att bestämma dig för ditt nästa steg.

Novemberhoroskop LEJONET

Nymåne i Skorpionen den 30 oktober ger/gav dig årets bästa nymåne för att agera gällande en fråga rörande ditt hem, din familj och känslomässiga knutar från dåtiden. Lejonen har haft en tuff tid i hemmet under 2016. Saturnus gled in och ut ur det fjärde huset och utmanade dig under både våren och sommaren. Akutrenovering, problem med familjeöverhuvuden eller en svårsåld lägenhet kan ha varit några av utmaningarna det senaste året. Om frågan mot förmodan inte är löst ännu (den löste sig troligen i början av augusti), år du nu en perfekt möjlighet att göra något åt en önskan om att flytta, sälja eller renovera.

Familjerelationer som tär eller minnen från dåtiden som också skaver kan också få sig en nyenergikick av denna nymåne. Agera inom de 10 första dagarna av november: lägg ut hemmet till försäljning, satsa på en renovering eller på att nå familjeharmoni. Nu kommer flödet öppna sig för dig och du kan hitta harmoni och stabilitet i ditt hem-och familjeliv. Puh, äntligen!

Mars in i Vattumannen den 9 november sätter fart på ditt sociala liv. Det kommer glädja dig för strikte Saturnus har tvingat dig att avstå från väldigt mycket roligt sedan julen 2014. Istället har han gett dig arbete och plikt som tyngt på dina axlar till max. Framgång, javisst, men inte utan enorm ansträngning från din sida. Nu när du börjar bli luttrad kommer lite lättnad. Mars i ditt sociala liv ger dig kul inbjudningar och händelser som får dig att lyfta blicken och se annat än arbete framför dig. Det är möjligt att du får göra en rolig resa i samband med ett event eller ett firande. Kanske flyger du utomlands för att gå på bröllop eller kalas. Böcker, examen och kunskaper kan också vara en anledning till att du firar och njuter lite extra av livet i november. Njut kära Lejon! När Solen också flyttar in i Skytten 21 november förstärks denna trend av njutande och skoj än mer. Singellejon kan möta någon mycket speciell vid nymånen den 29 november. Och för Lejon som önskar sig en graviditet är detta ett superdatum för att försöka och sätta intentionen att lyckas!

Fullmåne i Oxen 14 november levererar ett avslut gällande ett viktigt karriärprojekt som du arbetat med sedan den 6 maj. Sakta men säkert har du lotsat denna satsning i land. Det har troligen varit väl tilltaget i tid, fullt av arbete som skett i skymundan, men inte desto mindre ansträngande för det.

Nu kommer belöningen för allt. Din karriärtopp för året kan man nästan kalla det. I alla fall belöningsmässigt. Nu kan du ställa dig vid sidan och betrakta det du åstadkommit. Härifrån och nu kommer det du gjort din karriär det senaste halvåret att ge dig ytterligare möjligheter. Blickar vi framåt ska du särskilt hålla koll på mitten av april- mitten av maj 2017. Då fattar din karriär eld!

Novemberhoroskop JUNGFRUN

Nymåne i Skorpionen den 30 oktober berör/de ditt tredje hus. Det tredje huset är grannskapets, syskonens och de mentala utmaningarnas hus. PR, försäljning och marknadsplaner samt kortare kurser och utbildningar finns med i det tredje huset. Under novembers 10 första dagar kan du få besked gällande något av dessa områden. Om du vill studera eller bara se mer av dina syskon eller vara mer närvarande i ditt lokala grannskap är nymånen som en riktig kickstartare för dig. Nyheter kommer troligen kvickt och du kommer vara lika snabb att bestämma dig för nästa steg. Ett kontrakt kan bli aktuellt att underteckna då det tredje huset även är förknippat med avtal och formella papper. Merkurius befinner sig på gott framåthumör under november så det är fritt fram att skriva på! Det du startar i samband med denna nymånes energier kommer följa med dig under det kommande halvåret och nå sin höjdpunkt om cirka 6 månader.

Mars in i Vattumannen den 9 november kommer ge dig massor av arbete på ditt bord. Mars är planeten som förknippas med ”action” och när han som nu landar i ditt hus för dagligt arbete kommer det inte råda brist på arbetsuppgifter. Det sjätte huset är förknippat med plikt, noggrannhet och ansvar. November blir en månad då ditt arbete troligen kommer färgas av att du arbetar med en grupp människor, även om du i vanliga fall arbetar ensam.

Alternativt kan det vara så att du behöver arbeta med ny teknik eller information mer koncentrerat än tidigare. Mars som styr det hus som bla representar passiva inkomster kan ge dig möjligheter att peta på med ett projekt som du sedan kan sälja om och om igen. En produkt eller tjänst som är återförsäljningsbar såsom en kurs, en bok eller annan digital tjänst.

Det sjätte huset förknippas även med din hälsa och nu kan det, alternativt, bli tid för att agera gällande din hälsa. Det kan röra sig om allt från att du hastigt bestämmer dig för att börja träna en ny sort, tuff träning, till att din läkare ger dig ett besked som kräver att du kanske behöver genomgå en behandling eller operation. (Ta det sistnämnda med en klackspark då detta är ett generellt ställt solhoroskop. Ingen anledning att oroa sig i onödan.)

Fullmåne i Oxen 14 november lyser sitt blå ljus på dina internationella ambitioner, din högre utbildning och dina kunskaper. Minns du vad du startade kring nymånen den 6 maj i år? Nu får den processen en chans att transformeras till något nytt. Om du bestämde dig för att söka till universitet eller högskola kan du få goda nyheter kring fullmånen. En juridisk process kan komma till sitt slut eller du kan fatta ett slutligt beslut gällande pengar, hus eller investeringar i utlandet. Kontraktsplaneten, Merkurius, befinner sig på gott humör så om det blir aktuellt att skriva under avtal eller kontrakt kan du med stjärnornas godkännande skriva under.

Solen flyttar in i Skytten 21 november och ger dig din årliga topp för hem- och familjeliv. Nymånen i samma tecken den 29 november är det perfekta startdatumet för ett ärende gällande köp eller försäljning av ditt hem. Renovering, uthyrning eller hyra av ett boende kan också bli aktuella.

Det fjärde huset kan också hjälpa dig att nå ett lugn gällande gamla känslomässiga sår du bär på. Dags att befria dig från dem med hjälp av nya perspektiv säger denna nymåne och puffar för en utlandsresa eller en djupdykning i spännande, självutvecklande litteratur.