Horoskop vecka 44, 2016

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken för perioden den 27 oktober- 9 november finner ni HÄR.

Fågel Fenix-effekten

Vi befinner oss i flödet av möjligheter som nymånen den 30 oktober ger/gav oss. Nymånen i Skorpionen ger oss möjlighet att titta närmare på frågor kring den ekonomi vi delar med en kärlekspartner eller någon annan som en affärspartner eller delägare i ett dödsbo. Frågor kring hantering av skulder, skatter och redovisning kommer bli heta potatisar vid middagsborden. Skorpionen har även ett stort intresse för personlig utveckling, inre liv och djup personlig transformation. Det är dags för Fågel Fenix-effekten. Att ställa sig upp ur askan och födas på nytt. Renande och rätt härligt om man väljer att verkligen stänga dörren om det som varit. Det man låtit dö. Som alltid med en nymåne agera inom de 10 följande dagarna om du vill uppnå något särskilt gällande dessa ämnen. Jag gissar att banktjänstemän kommer få mycket att göra för det är en perfekt tid för ekononomisk rådgivning och planering för lån och skulder.

I gårdagens inlägg finner ni information om hur de respektive stjärntecknen påverkas av nymånen.

Fantasi och kreativitet

På tisdagen den 1 november äger ett möte rum mellan Solen och Neptunus. Det är en starkt kreativ dag då fantastifulla företagsidéer och kreativa projekt verkligen välsignas. Känner du att du arbetar med något av dessa ämnen ska du se till att lägga in ett möte eller på något sätt agera för din sak, produkt eller tjänst.

För er som firar Halloween den 31 oktober: Kreationerna och utstyrslarna denna kväll kan bli magiska! Den ena bättre och mer utstuderad än den andra. Allt tack vare Neptunus fantasi och inlevelseförmåga. Om du planerar att delta i någon Halloweenkostymtävling, gör dig då beredd på att få tuff konkurrens. Alla tycks ha drabbats av Halloween-musan!

Här på bloggen lägger jag den 1 november ut novemberhoroskopet för alla stjärntecken i ett enda stort inlägg. Ni kommer redan ha kunnat läsa för tre tecken i taget men då kommer alltså alla i ett enda stort inlägg.

Den perfekta bankmötesdagen!

Apropå det jag skrev om nymånens energier ovan så kan ni med fördel använda torsdagen den 3 november för ett möte med en rådgivare gällande ekonomi, skulder, skatter eller redovisning. På torsdagen möter Merkurius Pluto i en sextil. Kommunikation regerar, som alltid när Merkurius får ett finger med i spelet. Pluto, som är Skorpionens styrare, bistår med alla former av information kring ”stora” pengar såsom lån eller investeringar.

Oväntat kärleksfullt

Helgen ger oss en utmärkt astrologisk bas för kärlek och romantik. Venus, kärleksplaneten, möter Uranus som älskar att kasta fram överraskningar. Singlar: håll er ute och gluggarna öppna! Nu kan något mycket skoj och oväntat ske på kärleksfronten. Stadgade: se till att hänge er åt det du och din partner skapat tillsammans. Var stolta och njut över vad just ni har tillsammans. Varför inte boka tid för en date och fira er kärlek?

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

PS Tycker du om mina horoskop kanske du även tycker om min bok ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. En manual med datum och tider för de kommande åren för att du på bästa sätt ska kunna använda planeternas rörelse över himlavalvet till fördel för dig! Skriven för att passa såväl astrologifantasten som nybörjaren.