Novemberhoroskop 2016- ALLA STJÄRNTECKEN

Novemberhoroskop 2016- de största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i november.

Novemberhoroskop VÄDUREN

Nymånen som äger/de rum den30 oktober aktiverar/de ditt åttonde hus. Under novembers första 10 dagar har du en bra chans för att förhandla med banken om dina räntor, tänka över din ekonomi som du delar med en partner eller annan. Det åttonde huset är även starkt förknippat med inre utveckling. Under det kommande halvåret är det möjligt att du fokuserar mycket på områden som berör healing, antingen för din egen del eller för att hjälpa andra. Mystisk litteratur och övernaturligheter kan också tilltala dig mer än vanligt som ett resultat av denna nymåne.

Den 9 november flyttar din styrare, Mars, in i Vattumannens tecken. Nu blir det dags att förbereda dig för mycket minglande och agerande i grupp. Kurser, event eller andra happening med personer som delar dina intressen kommer ge dig mycket skoj i november. Vattumannen är ett nytänkande tecken så det som förenar dig och andra kan vara ett ämne som ännu inte anses som helt ”normalt”. Bryt ny mark och följ din känsla, Väduren!

Fullmånen den 14 november ger dig en chans att knyta ihop säcken gällande en ekonomisk fråga eller investering som har engagerat dig sedan den 6 maj. Egendom, mark eller fastigheter kan stå i centrum för det som sker.

Den 21 november flyttar Solen in i utlandsälskande Skyttens tecken. Resor till destinationer långt borta kommer locka dig. Tanken på en utbildning på universitet eller högskola kan också blir något som du funderar på. Skytten är förknippad med professorer, mentorer och coacher samt advokater. Någon av dessa kan komma in i ditt liv och ge dig viktig inspiration och vägledning. Med Solen som styrare av ditt femte, flirtiga hus är det möjligt att en person av utländsk härkomst får ditt hjärta att ticka lite snabbare än vanligt.

Om du inte förälskar dig i din kurslärare på universitetet förstås!

Nymånen den 29 november ger dig en superkick gällande just Skyttens ämnen! Min gissning är att du bokar in dig på både kurs och utlandsresor, gärna i kombination. Om du inte reser inom de 10 närmaste dagarna efter den 29 november, gör du det under det kommande halvåret. Kul!

Novemberhoroskop OXEN

Nymånen den 30 oktober aktiverar/de ditt kärleks- och partnerskapshus. Dags att slå dina påsar ihop med din älskade eller med en spännande företagare? Den 30 oktober startar en trend gällande hur du närmar dig andra och samexisterar med dem. Med nymånen i Skorpionen är känslorna stora och intensiva. Om du är singel kan de första tio dagarna av november föra med sig ett möte som känns explosivt, för att säga det minsta.

När Mars flyttar in i Vattumannen från och med den 9 november kommer han ge dig drygt 5 veckor av full aktivitet gällande din karriär. Det tycks som du arbetar i enskildhet gällande ett stort projekt. Det du gör kräver troligen enormt nytänkande och eventuellt användandet av ny teknik eller medier. Din deadline är troligen precis dagarna innan julafton. Alternativt får du höra från en riktig höjdare inom din bransch som vill tala med dig om ett spännande projekt där du skulle passa bra. Men, projektet är ännu i sin linda och du får inte säga ett ord om saken till en enda själ. En sak är säker, ditt namn och din rykte i din bransch är hett och eftertraktat i november!Solen in i Skytten den 21 november lyser upp ditt åttonde hus. Detta är huset där ”andras pengar” finns. Med det menas pengar som kommer i större klumpsummor, såsom ett banklån eller ett försäkringsbelopp. Men det kan också vara en kommission som du väntar på eller en investering som en affärsängel satsar på dig personligen eller i ditt företag.

Pengarna används ofta för att uppfylla en dröm såsom att köpa ett hus (banklån) eller skratta hela vägen till banken och betala av skulder eller skatter.

Under den månad som Solen befinner sig i Skyttens tecken kommer du troligen lyfta din blick och våga tänka annorlunda gällande din gemensamma ekonomi. Med Skyttens förkärlek för utlandet kanske du får mycket att göra gällande ägodelar och ekonomi som finns i ett annat land eller där en delägare är från utlandet. Resor och högre studier kommer också locka dig när Solen befinner sig i Skyttens tecken.

Fullmånen den 14 november äger rum i ditt eget tecken. Minns du vad du lovade dig själv eller satte fart på i samband med nymånen den 6 maj i år? Nu kommer den nystartsprocessen till avslut och du får möjlighet att gå vidare på ett nytt sätt.

Den 29 november bjuder på en nymåne i Skyttens tecken och är ett perfekt startdatum för att agera gällande gemensam ekonomi men också gällande ett personligt projekt såsom att ge dig iväg på en inre, personlig resa. Nu kan du bryta ned rädslor och begär genom att ta in helt nya perspektiv. En mentor, författare eller coach, möjligen från utlandet, kan visa sig bli oerhört viktig för din transformationsresa.

Novemberhoroskop TVILLINGARNA

Nymånen i Skorpionen den 30 oktober ger/gav dig en chans att sätta fart på en aktiv arbetsperiod. Det sjätte huset, där nymånen befinner/befann sig, ger dig en möjlighet att lägga upp ett dagligt schema för att allt ska fungera, nu och det kommande halvåret. Inte sällan får man mycket jobb på sitt bord och det bästa man kan göra är att kavla upp ärmarna och bara ta tag i sak efter sak tills skrivbordet är tomt igen. Med nymånen i Skorpionen kan det ha handlat om skulder, skatter eller investeringsrelaterade ämnen som behövde snabb översyn.

Under novembers första 10 dagar är det full fart gällande dina arbetsuppgifter men också gällande din egen hälsa. Nu är en perfekt tid för att lova dig själv att springa, träna eller bara ta långpromenader mer regelbundet. Satsar du på att få en struktur och ordning och reda inom dessa två områden, dagligt arbete och hälsa, kan du åstadkomma väldigt mycket under de kommande 6 månaderna.

Mars in i Vattumannen den 9 november kommer skapa möjligheter till att möta massor av nya människor. Mars styr ditt nätverkshus och Vattumannen styr ditt nionde, utåtriktade hus. Nu är du nyfiken på resor, andra kulturer och nya kunskaper. En utlandsresa tillsammans med en grupp eller organisation som du tillhör kan bli aktuell under november. Kanske vill du engagera dig för ett välgörenhetsprojekt eller lära dig om ny teknik och forskning från utlandet. November kommer ge dig alla chanser att vidga dina vyer och du kommer få många nya telefonnummer att spara i din smartphone.

Fullmåne i Oxen den 14 november kommer agera som ett välbehövligt avbrott från allt socialt liv och kalasande. Dagarna kring fullmånen kommer du vara i behov av att dra dig tillbaka och bara få vila ett tag. Det är ditt tolfte hus som aktiveras och det signalerar att alla former av återhämtning är behövliga. Böcker om livsåskådning och spiritualitet samt healing kan locka dig mycket. Varför inte klicka hem Rhonda Byrnes ( alias skaparen av Hemligheten) senaste bok med inspirerade berättelser om hur Lagen om Attraktion förändrade olika läsares liv?

Solen flyttar in i Skytten den 21 november och lyser upp ditt kärleks- och partnerskapshus. Det är din årliga topp gällande seriösa kärleksrelationer, chans till affärssamarbeten och ett väldigt kul socialt liv. Du är populär och många vill ha med dig på kalas och middagsbjudningar. Invitationerna kommer troligen från de som bor nära dig i grannskapet men även syskon och personer relaterade till eventuella kurser du läser eller säljprojekt på jobbet.

Solen styr ju ditt tredje kommunikativa hus. I en hel månad råder denna solenergi. Om du har för avsikt att förlova eller gifta dig eller kanske slå dina påsar ihop med en annan företagare, sikta då på nymånen i Skytten den 29 november. Den ger dig all nystartskraft du vill ha gällande dessa områden. Dessutom med en hint av utland med i hela blandningen. Kanske blir det tal om en kul fest utomlands, ett bröllop i solen eller en affärspartner från utlandet. Det kommer kännas spännande och optimistiskt! Sker inte firandet omedelbart i anslutning till nymånen den 29 november (plus 10 dagar) kanske du istället sätter dig ned och planerar för att det ska ske inom det kommande halvåret.

Novemberhoroskop KRÄFTAN

Nymåne i Skorpionen den 30 oktober äger/de rum i ditt femte hus. Njutningar, nöjen, sex, flirt och kreativa projekt är vad det femte huset handlar om. Aldrig brukar man ha så roligt som när det femte huset är aktivt! Med en nymåne i detta hus fick/får du en chans att starta något som är lustfyllt för dig. Det kan vara ett kreativt projekt som du lagt ner hela din själv och hjärta i, eller en tid för att satsa på att bli gravid. En kärleksflirt kan också leta sig in i ditt liv med ett litet ”pang”. Skorpionens känslor är ofta stora, dramatiska och väldigt passionerade. Om du vill börja skapa dig inkomster på något som hittills bara varit en hobby är det likaså en god tid att agera under novembers 10 första dagar. Det femte huset är även berömmelsens hus. Det du gör nu kan ge dig din stund i rampljuset både i tidningar eller på TV. Använd nymånens kraft under början av november och se dess resultat blomma ut cirka ett halvår senare.

Din karriärplanet, Mars, flyttar in i Vattumannen den 9 november. Vattumannens styr ditt åttonde, transformativa hus.

Alla former av karriärsatsningar där du gör dig redo att samarbeta med andra, istället för ensam, kommer ge dig flöde. Det är möjligt att du tänker över en alternativ väg i ditt arbetsliv. Nu kanske du funderar på att starta en ny karriärväg eller rikta in dig på ämnen som Skorpionen beskyddar: skatterådgivning, forskning, kärlek, mysterier och personlig utveckling.

Solen flyttar in i Skytten 21 november och lyser upp ditt inkomsthus under en dryg månad. Det är din årliga ekonomiska topp och du kommer fundera mycket över hur du kan öka dina inkomster, få ut mer värde av det du äger och hur du bäst gör nytta av dina talanger. Det kan bli en mycket spännande tid då du är redo att lyfta blicken och ta in nya möjligheter. Dessa nya möjligheter kan mycket väl finnas i utlandet eller komma som följd efter att du agerar rent juridiskt. Om du behöver ett bra startdatum för att skicka iväg en juridisk ansökan ska du sikta på nymånen den 29 november i samma tecken. Ärenden som rör internationella frågor, tro, religion och högre studier gynnas då också. Har du i hemlighet skrivit på en bok är detta ett perfekt datum för att skicka iväg manus till bokförlag. Alla dessa områden kan ge dig mer pengar på kontot. Goda nyheter och möjligheter dyker troligen upp under de tio dagar som följer på den 29 november. Agera då!

Fullmåne i Oxen 14 november avslutar det som du startade vid nymånen den 6 maj i år. För din del berör det olika former av sammanslutningar som du tillhör såsom ett nätverk, en klubb eller organisation. De du möter på event och kurser kanske inte tillhör dina närmaste vänner men de delar dina intressen. Det är det som för er samman. Vid fullmånen kan ett välgörenhetsprojekt, nätverkskurs eller onlineutbildning nå ett slut och det är dags att bestämma dig för ditt nästa steg.

Novemberhoroskop LEJONET

Nymåne i Skorpionen den 30 oktober ger/gav dig årets bästa nymåne för att agera gällande en fråga rörande ditt hem, din familj och känslomässiga knutar från dåtiden. Lejonen har haft en tuff tid i hemmet under 2016. Saturnus gled in och ut ur det fjärde huset och utmanade dig under både våren och sommaren. Akutrenovering, problem med familjeöverhuvuden eller en svårsåld lägenhet kan ha varit några av utmaningarna det senaste året. Om frågan mot förmodan inte är löst ännu (den löste sig troligen i början av augusti), år du nu en perfekt möjlighet att göra något åt en önskan om att flytta, sälja eller renovera. Familjerelationer som tär eller minnen från dåtiden som också skaver kan också få sig en nyenergikick av denna nymåne. Agera inom de 10 första dagarna av november: lägg ut hemmet till försäljning, satsa på en renovering eller på att nå familjeharmoni. Nu kommer flödet öppna sig för dig och du kan hitta harmoni och stabilitet i ditt hem-och familjeliv. Puh, äntligen!

Mars in i Vattumannen den 9 november sätter fart på ditt sociala liv. Det kommer glädja dig för strikte Saturnus har tvingat dig att avstå från väldigt mycket roligt sedan julen 2014. Istället har han gett dig arbete och plikt som tyngt på dina axlar till max. Framgång, javisst, men inte utan enorm ansträngning från din sida. Nu när du börjar bli luttrad kommer lite lättnad. Mars i ditt sociala liv ger dig kul inbjudningar och händelser som får dig att lyfta blicken och se annat än arbete framför dig. Det är möjligt att du får göra en rolig resa i samband med ett event eller ett firande. Kanske flyger du utomlands för att gå på bröllop eller kalas. Böcker, examen och kunskaper kan också vara en anledning till att du firar och njuter lite extra av livet i november.

Njut kära Lejon! När Solen också flyttar in i Skytten 21 november förstärks denna trend av njutande och skoj än mer. Singellejon kan möta någon mycket speciell vid nymånen den 29 november. Och för Lejon som önskar sig en graviditet är detta ett superdatum för att försöka och sätta intentionen att lyckas!

Fullmåne i Oxen 14 november levererar ett avslut gällande ett viktigt karriärprojekt som du arbetat med sedan den 6 maj. Sakta men säkert har du lotsat denna satsning i land. Det har troligen varit väl tilltaget i tid, fullt av arbete som skett i skymundan, men inte desto mindre ansträngande för det. Nu kommer belöningen för allt. Din karriärtopp för året kan man nästan kalla det. I alla fall belöningsmässigt. Nu kan du ställa dig vid sidan och betrakta det du åstadkommit. Härifrån och nu kommer det du gjort din karriär det senaste halvåret att ge dig ytterligare möjligheter. Blickar vi framåt ska du särskilt hålla koll på mitten av april- mitten av maj 2017. Då fattar din karriär eld!

Novemberhoroskop JUNGFRUN

Nymånen i Skorpionen den 30 oktober berör/de ditt tredje hus. Det tredje huset är grannskapets, syskonens och de mentala utmaningarnas hus. PR, försäljning och marknadsplaner samt kortare kurser och utbildningar finns med i det tredje huset. Under novembers 10 första dagar kan du få besked gällande något av dessa områden. Om du vill studera eller bara se mer av dina syskon eller vara mer närvarande i ditt lokala grannskap är nymånen som en riktig kickstartare för dig. Nyheter kommer troligen kvickt och du kommer vara lika snabb att bestämma dig för nästa steg. Ett kontrakt kan bli aktuellt att underteckna då det tredje huset även är förknippat med avtal och formella papper. Merkurius befinner sig på gott framåthumör under november så det är fritt fram att skriva på!

Det du startar i samband med denna nymånes energier kommer följa med dig under det kommande halvåret och nå sin höjdpunkt om cirka 6 månader.

Mars in i Vattumannen den 9 november kommer ge dig massor av arbete på ditt bord. Mars är planeten som förknippas med ”action” och när han som nu landar i ditt hus för dagligt arbete kommer det inte råda brist på arbetsuppgifter. Det sjätte huset är förknippat med plikt, noggrannhet och ansvar. November blir en månad då ditt arbete troligen kommer färgas av att du arbetar med en grupp människor, även om du i vanliga fall arbetar ensam. Alternativt kan det vara så att du behöver arbeta med ny teknik eller information mer koncentrerat än tidigare. Mars som styr det hus som b l a representerar passiva inkomster kan ge dig möjligheter att peta på med ett projekt som du sedan kan sälja om och om igen. En produkt eller tjänst som är återförsäljningsbar såsom en kurs, en bok eller annan digital tjänst.

Det sjätte huset förknippas även med din hälsa och nu kan det, alternativt, bli tid för att agera gällande din hälsa. Det kan röra sig om allt från att du hastigt bestämmer dig för att börja träna en ny sort, tuff träning, till att din läkare ger dig ett besked som kräver att du kanske behöver genomgå en behandling eller operation. (Ta det sistnämnda med en klackspark då detta är ett generellt ställt solhoroskop. Ingen anledning att oroa sig i onödan.)

Fullmånen i Oxen 14 november lyser sitt blå ljus på dina internationella ambitioner, din högre utbildning och dina kunskaper. Minns du vad du startade kring nymånen den 6 maj i år? Nu får den processen en chans att transformeras till något nytt. Om du bestämde dig för att söka till universitet eller högskola kan du få goda nyheter kring fullmånen.

En juridisk process kan komma till sitt slut eller du kan fatta ett slutligt beslut gällande pengar, hus eller investeringar i utlandet. Kontraktsplaneten, Merkurius, befinner sig på gott humör så om det blir aktuellt att skriva under avtal eller kontrakt kan du med stjärnornas godkännande skriva under.

Solen flyttar in i Skytten 21 november och ger dig din årliga topp för hem- och familjeliv. Nymånen i samma tecken den 29 november är det perfekta startdatumet för ett ärende gällande köp eller försäljning av ditt hem. Renovering, uthyrning eller hyra av ett boende kan också bli aktuella. Det fjärde huset kan också hjälpa dig att nå ett lugn gällande gamla känslomässiga sår du bär på. Dags att befria dig från dem med hjälp av nya perspektiv säger denna nymåne och puffar för en utlandsresa eller en djupdykning i spännande, självutvecklande litteratur.

Novemberhoroskop VÅGEN

Nymånen i Skorpionen den 30 oktober kastar/de ljus på dina möjligheter att starta på nytt gällande din inkomst. Skorpionen styr ditt andra hus där bland annat månadsinkomsten finns men även tillvaratagandet av personliga talanger och värdet av egendom man redan äger. Med nymånens fokus på dessa områden får du en utmärkt chans att börja om på nytt gällande hur du hanterar dessa områden i ditt liv. Skorpionen styr över skulder, banklån, avkastning på investeringar och bidrag. Kanske är det dags för dig att se över hur din ekonomi går ihop med den ekonomi som du också delar med någon annan, såsom en partner i kärlek eller affärer. Om du vill agera kommer möjligheter dyka upp från och med nymånen och 10 dagar därpå. Kanske kan du inte förändra allt över en natt men när fullmånen i samma tecken äger rum, om ca ett halvår, kan din ekonomiska situation och hur du delar på din ekonomi med någon annan, ha förändrats helt.

När Mars flyttar in i Vattumannen den 9 november kommer det bli snabba händelser gällande barn, fertilitetsfrågor, en kär hobby eller en kärleksaffär. Dessa är styrda av det femte huset där Mars och Vattumannen finns. Mars i sin tur är den naturlige styraren av ditt äktenskaps- och partnerskaphus. Nu kan du få en möjlighet att bringa tillbaka liv och lust i ditt kärleksliv, agera för en graviditet eller kanske föda ett barn du väntat. Mars är handlingens planet och han är förknippad med skalpellen varför någon form av fysiskt ingrepp kan hjälpa till för att kicka igång fertilitet eller vid en förslossning. (Med Solen i Skorpionen är det kejsarsnittstider enligt min helt ovetenskapliga notering. Skorpionen brukar alltid föra med sig lite drama.) Alternativt är det möjligt att du inom arbetet finner en partner för att ta ett kreativt projekt till en ny nivå. Det är bara att hänga med i svängarna men du kommer njuta mer och snabbare av livet i november, kära Våg!

Fullmånen i Oxen den 14 november kan bli ditt magiska datum att sikta på OM det är så att du är gravid och har ett förväntat födelsedatum den här månaden. Fullmånen i ditt åttonde hus är verkligen de stora, transformerande livshändelsernas hus. En fullmåne brukar, återigen helt ovetenskapligt, sätta fart på förlossningar och nu kan det bli du som får ge dig iväg mot BB. Räkna plus/minus 4 dagar från den 14 november för när det kan bli dags att hugga tag i BB-väskan och åka iväg.För alla Vågar som inte väntar barn är detta en fullmåne som kan bringa med sig viktiga insikter gällande livet. Man tänker, utvecklas, funderar och väljer om livsvägar. Det är en väldigt spirituell tid faktiskt. Allt i det åttonde huset handlar om att riva ned för att bygga upp nytt. Med en fullmåne i Oxens tecken hamnar egendom och inkomster i centrum. Nu är en bra tid för att agera gällande dina fastighetslån, avbetalningsplaner eller gällande en fråga med koppling till arv, testamente och gåvor. Fullmånen bringar ett avslut gällande det som vi startade vid nymånen den 6 maj i år. Minns du vad du då gjorde gällande de områden jag nämnde? Nu är det dags att ro det hela i land för att sedan gå vidare mot nya mål.

När Solen flyttar in i Skytten den 21 november kommer den lysa upp ditt tredje, kommunikativa hus. Det blir troligen full fart i grannskapet och du kommer åka bil, tåg eller buss i rask takt. Allt handlar om kommunikation och det skrivna och talade ordet blir viktigare än någonsin. Det är mycket möjligt att ett kontrakt gällande någon form av samarbete, kanske gällande teknik eller internets användande, blir aktuellt för dig. Merkurius är på framåthumör så det är en bra tid för att skriva under. Kurser, undervisning, föreläsningar och insupandet av ny kunskap är det som regerar. Kanske anmäler du dig till en kurs, eller kanske är det du som lanserar en kurs. Med Jupiter i ditt eget tecken sedan i september är det verkligen ditt år och nu när Solen under den kommande månaden befinner sig i ditt tredje hus är det en mycket bra tid för att verkligen se till att marknadsföra dig och dina produkter. Det kommer inte bli särskilt lugnt och ledig. Snabba beslut och många mail, samtal och chattkonversationer väntar dig från och med den 21 november. Om du har något särskilt viktigt pr-projekt, såsom en bok eller en kurs som du vill sätta fart på, använd dig då av nymånen i slutet av månaden. Nymånen i Skyttens tecken den 29 november ger dig en megastartsenergi kring allt det jag skrev om ovan.

Novemberhoroskop SKORPIONEN

Vid nymånen i Skorpionen den 30 oktober hamnar/de allt ljus på dig. Det är din tid för att så frön inför det kommande året. Vad önskar du dig av livet nu? Minns du var stod gällande samma fråga vid den här tiden förra året? Du har fått många nya erfarenheter och kan nu konstatera vad som verkligen blev bra under det gångna året. Sätt intentionen att uppnå nya mål i samband med nymånen den 30 oktober. De första 10 dagarna är bra för att agera i enlighet med dina önskningar. Nyheter kan också komma till dig som har att göra med uppfyllandet av egna drömmar eller hur du tar hand om ditt yttre. En make-over kan få sin start och om du bestämmer dig för att lyckas kan en ”ny” kropp vara din om ett halvår. Både gällande det inre och det yttre. En nymåne i Skorpionens tecken är starkt förknippad med våra inre övertygelser och vår tro på att vi kan lyckas nå våra drömmar. En riktig ”tankens-kraft”-tid. Visualisera det du önskar dig och möjligheter i enlighet med din önskan kan, nästan magiskt, börja visa sig!

När Mars flyttar in i Vattumannen den 9 november blir det full fart i ditt fjärde hus. Familjen och boendet kommer ge dig mycket att tänka på under resten av månaden. Nu kan det bli aktuellt att renovera eller tänka om gällande hur du bor. Tankar på en ny bostad kan komma till dig och det tycks som att den övergripande känslan för detta är att du vill ”göra något helt nytt” gällande ditt boende. Bryta dig fri från hur du tidigare bott och levt. Alternativt kanske du installerar smart teknik i ditt hem eller ser till att befria dig från gamla känslomässiga sår som besvärat dig ända sedan barndomen. Din känslomässiga balans i ditt hem och tillsammans med din närmaste familj kommer ge dig utmaningar, flöde och tvära kast kan man sammanfatta det men.

Fullmånen i Oxen 14 november äger rum i ditt sjunde hus. En fråga gällande ett partnerskap i affärer, som du troligen startade vid nymånen den 6 maj i år, når en punkt då ni är redo att gå vidare. Kanske är det dags att offentliggöra ett kommande samarbete eller konstatera att ni nu nått ett delmål och är redo för nästa del i projektet.

I kärlek kan fullmånen bringa med sig att en relation blir öppen och offentligt eller till och med bringar med sig ett giftemål eller förlovning. Om relationen varit knackig det senaste halvåret kan det omvänt bli dags att bestämma er för att fortsätta utan varandra.Det sjunde huset är förknippat med socialt liv och kul event. En fest eller annat stort firande, såsom ett bröllop eller husinvigning med närmaste vännerna, kan stå på dina agenda kring denna fullmånen, plus/minus 4 dagar from den 14 november.

När Solen flyttar in i Skytten den 21 november kommer dina inkomster få allt ljus på sig. Nu är en kanontid för att tala om löneförhöjning, se över värdet på dina tillgångar eller satsa på att få inkomster av dina personliga talanger. Din känsla av att duga och må bra lär också vara på topp så här precis innan jul.Om du har någon särskild plan i åtanke gällande dina inkomster ska du använda nymånen i Skytten den 29 november för att göra verklighet av din plan. Boka ett möte med en chef för att förhandla upp din lön. Ta med dig material som visar hur väl du arbetat det gångna året och vad du tillfört till företaget du arbetar för. En årlig löneökning om 3 % kan vara en bra måttstock på vad du kan begära. Om du inte har en skälig grund för större löneanspråk förstås. Likadant om du ska gå på jobbintervju och ska uppge vad du anser dig vara värd i lön. Kör i vind! Med den här nymånen kommer det följande halvåret ge dig möjligheter till ökade inkomster och ökad självkänsla. Men bara om du förstås agerar! Det är ytterst sällan man bara får pengar, höjda löner och uppmuntrande ord gällande ens förmågor.

Novemberhoroskop SKYTTEN

Nymåne i Skorpionen den 30 oktober påverkar/de ditt tolfte hus. Det är huset där allt sker en aning i det fördolda. Det är återhämtningens hus, det inre spirituella livets hus och hemligheternas hus. Nu får du en chans att transformera dig och ditt liv, antingen den sker rent fysiskt eller via din nya inre styrka. Under novembers första tio dagar är det möjligt att du startar en resa för att bättre dig rent fysisk, psykiskt och spirituellt. Du kan känna en enorm kraft av att befria dig från sådant som tyngt dig och stulit av dina krafter. Agerar du för att resa dig ur askan kan du notera stora framgångar inom det kommande halvåret.

Mars, din nöjesplanet, flyttar in i Vattumannen den 9 november. För Skyttens del innebär det att mycket roligt kommer att ske i ditt grannskap, med grannar och syskon. Firanden och kalas gällande något kreativt projekt kan ge dig en notis i en tidning eller bara enorm glädje. Eftersom Mars är energiplaneten nummer ett innebär hans närvaro i ditt lokala närområde att det kan hända saker i dina kvarter i en rasande takt. Bered dig på mycket mer kontakt med grannarna och kul händelser i ditt närområde.

Fullmåne i Oxen 14 november levererar ett avslut gällande ett arbetsprojekt som du arbetat hårt med. Det har varit pilligt med många detaljer som skulle dubbelkollas innan det var klart. Hela processen startade i och med nymånen den 6 maj och den 14 november är det äntligen klart och du kan njuta av resultatet. Det är, alternativt, möjligt, att en hälsosatsning du inledde i maj, nu är redo för att utvärderas. En träningsresa kan ha nått sitt slut så att du kan göra dig redo för en ny fas eller en medicinsk behandling kan vara över.

Solen in i Skytten 21 november markerar starten för din tid år 2016. Skyttarna har haft det tuffare än vanligt sedan allvarsamme Saturnus flyttade in hos dig julen 2014. Du som i vanliga fall uppfattas som en globetrotter och äkta hippie ända in i själen ser nu snarare ut som en affärskvinna/man med slitna drag och grå kläder. Aj, aj, men den goda nyheten är att du åstadkommer mindre stordåd.Många Skyttar lanserar nu en ny karriär som coacher, experter och ”vise män/kvinnor”.  Det kommer bli roligare och lättsammare men än så länge väntar fortfarande ett år av ansvar och disciplin. Nu, i november 2016, ska du passa på att så dina frön inför det stundande året. Vad vill du ha uppnått vid din födelsedag nästa år? Tänk noga och skicka sedan iväg din önskan mot himlen.Om ytterligare ett år kommer du ha uppnått så mycket du inte trodde var möjligt, du har redan nu gjort det faktiskt. När Saturnus sedan lämnar dig ifred vid julen 2017, ska du få vila, bli dig själv och äntligen få packa din älskade kappsäck igen!

Nymåne i Skytten den 29 november är din perfekta tid för att sätta dina framgångsfrön i jorden. Det du önskar och inleder från och med den 29 november och 10 dagar framåt kommer blomstra kvickt. Inom ett halvår ser du resultat. Som den utlandsälskande person du är gissar jag på att dina drömmar berör både en och annan långresa, studier av något spännande ämne eller författandet av dina kunskaper och erfarenheter i en bok som du kan sälja på flera språk än ett. Skytten i en liten ask!

Novemberhoroskop

STENBOCKEN

Nymåne i Skorpionen den 30 oktober äger/de rum i ditt elfte hus. Det elfte huset är nätverkandets hus. Det är där man samarbetar och interagerar med andra istället för att tänka att man klarar sig bäst själv. Med så mycket fokus på andra är det mycket möjligt att du under novembers första tio dagar får nyheter som berör hur du samverkar med andra exempelvis i en grupp eller klubb du tillhör. Om du länge har tänkt på att starta en verksamhet som kräver sitt följe på exempelvis Facebook eller Instagram, är den här nymånens energier som du ska använda dig av! Passiva inkomster via nätet är exakt vad den här nymånen skulle kunna hjälpa dig med. Agera så nära nymånen som möjligt och se vad som sker under det kommande halvåret. Då kulminerar din satsning  i ett resultat i enlighet med dina ansträngningar.

Mars in i Vattumannen den 9 november sätter fart på alla typer av frågor kring din ekonomi, dina inkomster och det du äger. Din familj tycks hjälpsam med det ekonomiska, både vad gäller råd och med att bidra med pengar om det är tufft. Nu kanske du också väljer en mer stridslysten attityd för att få igenom krav när du löneförhandlar eller säljer något du äger. Megafokus på dina pengar i november alltså!

Fullmåne i Oxen 14 november ger dig en chans till avslut gällande ett kreativt projekt som du startade efter den 6 maj i år. Det är troligen nöjesbetonat men kan även vara ett flirtigt kärleksförhållande som inleddes vid samma tid. Nu är det dags att bestämma sig för hur detta ska fortskrida. Är det dags att göra en relation officiell eller avsluta ett arbete gällande skrivande, sång eller annat kreativt skapande? Det femte huset där fullmånen äger rum är även förknippat med fertilitet och berömmelse! En graviditet eller en ”graviditet” med ett kul hobbyprojekt kan börja ge födslovärkar nu.

Solen flyttar in i Skytten 21 november och lyser upp ditt tolfte, spirituella hus. Det kan bli en mycket introvert månad från och med nu och fram till din födelsedag. Det är som om du samlar dig och hittar krafter inom dig, kansk via meditation, spirituell litteratur eller dina egna nattliga drömmar.När din födelsedag sedan kommer är det din årliga astrologiska födelsedag och du får en chans att sätta ned helt nya frön i jorden inför det år som väntar dig. Lyssna till din intuition, våga tänka i nya banor och följ din magkänsla. Det tolfte huset uppmanar dig till att djupandas och satsa på återhämtning. När du sedan lyfter blicken ska du våga tänka utanför boxen. Nya livsperspektiv väntar dig och de kan förändra hela din värld. Det är en utmärkt period för att praktisera lagen om attraktion. Tror du på tankens kraft, satsa då på att visualisera och affirmera denna månad! Nymånen den 29 november äger rum i just detta hus och Skyttens tecken, använd nymånens nystartande kraft i enlighet med dina drömmar!

Novemberhoroskop

VATTUMANNEN

Nymåne i Skorpionen den 30 oktober berör/de ditt tionde hus. Det tionde huset är karriären, det personliga ryktet och ambitionerna inför framtiden finns. Under novembers första 10 dagar kan du dra nytt av denna trend till ett bättre betalt yrke med mer status. Du har beskydd av företagsledare och chefer nu. Om du är jobbsökande ska du satsa på att söka ett arbete som är bättre än ditt förra. En högre lön, befattning eller mer ansvar är vad det tionde huset handlar om. De frön du sår under novembers första 10 dagar kommer följa med dig och nå sin kulmination under de kommande 6 månaderna.

Mars in i Vattumannen den 9 november kommer få dig att uppmärksamma dina egna drömmar, ditt utseende, din profil och livsinställning. Med Mars går det mesta snabbt så bli inte förvånad om du i rask takt bestämmer dig för att börja hårdträna, byta frisyr eller göra ett kirurgiskt ingrepp. Vattumannens tecken handlar om att befria sig från det som varit och våga göra något helt nytt. Det är i de termerna du tänker när Mars är med dig i november månad.

Fullmåne i Oxen 14 november bringar med sig ett avslut gällande ett ärende, möjligen rörande pengar, fastigheter och ägande, som du startade i maj i år. Ditt hem och din närmaste familj står i centrum för den situation som nu når sin kulmination. Om hemmet och familjen tidigare varit ett område som inte gett dig lugn, tycks nu kunna släppa den oron och känna att, ja, du har läget under kontroll.

Solen in i Skytten 21 november ger dig in årliga topp när det gäller att nätverka och samverka med andra. Nu är inte ensam starkast. Tvärtom ska du se att du kan få ut enormt mycket glädje av att träffa likasinnade i grupper, organisationer eller nätverk. Reseklubbar med inriktning på att besöka vackra slott, gå på teater eller lära sig mer om konst och skönhet är ett exempel på hur den här energin kan ta sig uttryck. Nymånen i Skytten den 29 november blir som ett riktigt startskott för denna trend. Kanske sätter du dig ned och bestämmer datum för en spännande resa eller trycker på ja-knappen för att stödja ett internationellt projekt för att rädda barn, djur eller miljö.

Novemberhoroskop

FISKARNA

Nymåne i Skorpionen den 30 oktober aktiverar/de ditt nionde, utåtriktade hus. Som alltid med en nymåne erbjuds bra möjligheter till nystart inom just det nionde husets områden. Dessa är juridisk beslut, högre studier, livsåsikter och det internationella. I samband med nymånen och de 10 första dagarna i november kan du får nyheter gällande en juridisk fråga eller bara känna det som att du lyfter din blick och ser på livsomständigheter på ett helt nytt sätt. Sätt intentionen att vinna en juridisk fråga, ansök till en högskola eller gör dig redo för en resa långt hemifrån. Ju närmare den 30 oktober du sätter spaden i marken för din plan, desto bättre. Se sedan dina intentioner blomstra och utvecklas under det kommande halvåret.

Mars in i Vattumannen den 9 november ser till att sätta fart i ditt tolfte, andliga hus. I november kanske du väljer att ladda batterierna genom meditation och genom att läsa spirituell-och självhjälpslitteratur. Med det tolfte huset aktivt kan också ett kirurgiskt ingrepp bli aktuellt. Om du har känt dig under isen, följ din utmärkt intuitiva förmåga och lyssna till vad din kropp ber dig göra eller äta. Dina nattliga drömmar kan bli fler under den här tiden. En del av dem kan kännas närmast profetiska.

Fullmåne i Oxen 14 november för med sig ett avslut gällande projekt som rör kortare resor, studier eller försäljning. Det är det tredje huset som berörs av fullmånen. I det tredje huset bor mental kvickhet, PR, försäljning och snabba beslut. Det kan bli mängder av email och samtal att ta hand om. Minns du vad du startade den 6 maj i år? Nu är trenden att avslutas det du påbörjade då. Det tredje huset är även syskonens samt det nära grannskapets hus. Det kan ha varit väldigt stor betoning på kontakten med grannar och de du möter på en daglig basis i ditt område. Kanske har du under det senaste halvåret rör dig mer än vanligt i dina kvarter eller närmiljö genom exempelvis dagliga promenader eller motionsrundor med barn/barnbarn eller husdjur. Ett omfattande renoveringsarbete på din gata kan exempelvis ha påverkat dig de senaste månaderna, men nu ser du ett slut på saken. Likaså kan en mängd korta resor för ett barn eller barn i din närhet nå en punkt då de inte längre blir lika nödvändiga.

På söndagen den 20 november beger sig din styrare, Neptunus, äntligen framåt igen. Fantasifulla Neptunus har befunnit sig retrograd sedan den mitten av juni. Sedan dess kan du har grubblat över vilken väg du ska välja i livet. Du har troligen vänt och klurat på allt från arbete till var din personliga lycka finns. Nu när din styrare långsamt får fart igen lättar frågorna och du är redo för att bestämma dig för vilken väg du väljer. Ditt grubblande är äntligen över!

Solen in i Skytten 21 november lyser upp ditt tionde hus och din karriärzon. Neptunus framåtrörelse sammantaget med Solens fokus på din karriär och dina ambitioner ger dig en bra tid för att kamma hem segrar eller ta ett viktigt steg mot ett nytt mål i ditt arbete. Det tionde huset är belöningarnas hus. Allt det arbete du har gjort det senaste året ger dig lön för mödan. Chefer, större företag eller VIP-profiler inom ditt arbetsområde står på din sida. Förbered dig på tal om ett nytt arbete och ett som troligen ger dig mer ”status” än innan. Solen är den naturlige styraren av ditt arbetshus. En utmärkt tid för att söka ett nytt arbete om du vill byta eller är arbetslös. Nymåne i Skytten den 29 november är ditt magiska startdatum för alla dessa områden. Agera och/eller förvänta dig nyheter from den 29 november och 10 dagar därefter. Då är nymåneenergin som kraftfullast.