”How the secret changed my life”- Lördagslättja

How the Secret Changed My Life (inbunden)

Det har varit en lätt hektiskt period de senaste månaderna. Nu, när både ”Låt stjärnorna leda dig till framgång” och ”Fortunatas Profetia” är på gång ut till läsare, novemberhoroskopet är uppe och skrivron börjar infinna sig, släpper jag allt för att göra så lite som möjligt. Kan inte riktigt minnas när jag gjorde ”ingenting”. Men det är behövligt.

Jag lär surfa in på Susan Millers fantastiska sida, Astrologyzone, och läsa månadshoroskop samt troligen klicka hem ”How the Secret changed my life” av Rhonda Byrne. Den finns än så länge bara på engelska. Men den är en måste-läsa-punkt på min önskeläslista.

Ah, detta ska bli så skönt!

Vad gör ni idag?

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..