Horoskop vecka 45, 2016

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken för perioden 27 oktober- 9 november finner ni HÄR.

2-veckorshoroskop för alla stjärntecken för perioden den 10 november- 23 november publiceras här på bloggen den 10 november

Goda råd från erfarna personer

Måndagen den 7 november kan vi få goda råd från ett riktigt proffs inom sitt område. Solen möter då Pluto. Solen befinner sig i Skorpionen och Pluto i Stenbocken. Tungviktarna lyssnar och rådger. Om du har en fråga rörande ditt arbete eller karriär eller bara vill öppna för en kontakt med någon framstående inom din bransch, någon som en expert, coach eller vägledare, gör det då på måndagen den 7 november. Chansen är att du får både kontakt och hjälp! Andras erfarenheter är som ovärderlig information. Lyssna till råden, även om de går emot det du planerat att göra.

Det amerikanska valet, en oklar rysare?

Ja, hur ska det gå? Trump eller Hillary? Trump har ju redan berättat att han inte kommer erkänna ett nederlag. Och frågar man stjärnorna kan det mycket väl bli en oklar rysare. På valdagen den 8 november befinner sig månen konjunkt Neptunus. Detta är som slöjor av sanning som möter rök- och dimridåer! Inget är klart! Det är möjligt att valresultatet dröjer för att det, i enlighet med Trumps antydningar, ska utredas för att inte vara ”riggat mot honom”. Kanske vet vi inte vem som är vinnaren förrän flera dagar passerat efter valet.

Nätverkande, mingel och bubbel

Mars, energiplaneten, flyttar in i Vattumannens tecken den 9 november. Nu blir det fart kring alla ämnen som rör grupper, nätverk, nytänkande, välgörenhet och användandet av ny, smart teknik. Det lär bli massor av mingel och utbyte av spännande information under de kommande 5 veckorna.

Merkurius och Venus byter tecken

På lördagen den 12 november flyttar Venus in i ambitiöse Stenbocken. Kärleksmöjligheter flyttar in på kontoret eller med bolagsmän och framgångsrikt folk. Framgång attraherar nu. Detta är också en bra chans för att sluta fina samarbetsavtal med välrenommerade företag.

Trenden håller i sig i drygt tre veckors tid.

Merkurius, kommunukationsplaneten, flyttar samma dag in i Skyttens tecken. Nu blir det samtal, email och kommunikation som har att göra med att expandera, skriva och nå nya nivåer på fler sätt än ett. En juridisk fråga kan hamna i fokus och mailen kan gå varm med tankar, kommentarer och kontrakt. Merkurius befinner sig i framåtläge så om det blir aktuellt att skriva ett kontrakt, är Merkurius med oss. Planeten börjar inte backa förrän  den 19 december.

Trenden håller i sig i knappt tre veckors tid.

Generella trender för vad som kommer äga rum under de kommande veckorna alltså!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

PS Tycker du om mina horoskop kanske du även tycker om min bok ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. En manual med datum och tider för de kommande åren för att du på bästa sätt ska kunna använda planeternas rörelse över himlavalvet till fördel för dig! Skriven för att passa såväl astrologifantasten som nybörjaren.

Låt stjärnorna leda dig till framgång (inbunden)

 1. Låter som en spänningsfull vecka!
  Beställde precis din bok som jag såååå har sett fram emot att läsa :)
  Kram

  1. Tack Jungfrun S!
   Vad glad jag blir- hoppas att du ska tycka om den!
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..