Skriva, skriva, skriva

Idag flyttar Mars in i Vattumannens tecken. Full fart framåt för nytänkande.

I samband med fullmånen den 16 oktober rannsakade jag mig själv och mina prioriteringar i jobbet. Jag, som älskar att leka bläckfisk, har nu bestämt mig för att skala ned alla mina åtaganden till två saker: amelia och mina böcker.

Det finns massor av roliga nätprojekt som jag verkligen brinner för att få sätta tänderna i, men nej, jag har insett att jag måste satsa till 100% på skrivandet nu. Det känns som jag har nått en ”make it- or break it”-punkt. Därför kommer jag nu och de kommande 6-8 månaderna att fokusera allt på bloggen/amelia och mina bokprojekt. Det här frigör en del tid och ger mer skrivro. Känns helt fantastiskt.

Så. In i skrivbubblan! Först på tur är ”astroboken nr 2” alias förändringsboken. Och så release av Låt stjärnorna leda dig till framgång så klart! (Med lite tur kommer min bok att finnas med i en åtråvärd goodiebag på ett kul event nu på torsdag- jag håller tummarna!)

Glad onsdag till er!

Kramar

Helena

LOADING..