Banner och goodiebag!

Kanske har ni sett den fina bannern ovanför bloggen? HarperCollins och jag kom överens om att lägga allt krut på marknadsföring av boken istället för att bjuda på releasekalas. Det kändes helt rätt. Sedan har PR-avdelningen arbetat med olika idéer och tankar och plötsligt en dag fick jag ett mail med nyheten om att de satsat på denna reklambanner under hela november månad. Känns hur lyxigt och kul som helst för mig som är van att få sköta det mesta PR-arbetet själv.

När jag skriver de här raderna ska jag strax göra mig i ordning för att gå på ett kul event. Låt stjärnorna leda dig till framgång finns med i den goodiebag som ska delas ut till gästerna. Det hela blev möjligt tack vare nätverkskontakter. Tillsammans är man starkare.

Det ska bli spännande att se vad allt leder till. Ni som har fått hem boken, vad tycker ni?

Jag väntar spänt på era kommentarer!

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

LOADING..