Creative Headz-invigning!

img_7319

Det var festligt värre när Creative Headz invigde sin salong på Drottningsgatan häromdagen. Deras slogan ”Do it with passion or not at all” är verkligen helt i min smak.

Tack vare ett superkul initiativ av Elcim ”Superturken” Yilmaz, hamnade 100 ex av ”Låt stjärnorna leda dig till framgång” i lika många goodiebags. Hade hoppats få en fin bild på en goodiebag men de var slut, slut, slut. Fick dock en skärmdump från Instagram på hela goodiebagen.

img_7323
img_7322

Jag har numera en ”chaperone”. Ha, ha. Sarah från HarperCollins följde med mig och fotade och såg sedan till att sprida det hela i förlagets flöde. Jag är tacksam för hjälpen. Särskilt när det kommer två väldigt långa karlar föreställande ”Duo Raw” och man snabbt ska få en bild med Elcim. :-)

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

LOADING..