Horoskop vecka 47, 2016

Horoskop för alla stjärntecken för perioden 10 november- 23 november finner du HÄR.

Horoskop för alla stjärntecken för perioden 24 november-7 december publiceras här på bloggen den 24 november.

Glädje och möjligheter!

Vecka 47 startar med att Solen flyttar in i optimistiske Skyttens tecken den 21 november. Från sökande, intensive Skorpionen till utåtriktade Skytten som vill lära sig, vigda sina sinnen och gärna resa på samma gång. Detta är tecknet som styr över utlandet, stora visioner och mod att ta steget mot sina drömmar. Nu väntar oss en månad som mycket väl kan ge öppningar och möjligheter gällande Skyttens huvudämnen: juridik, språk, resor, skrivande, studier på universitetsnivå, långresor och mentorskap. Solskyttar och ascendentskyttar får en toppentid för nystart. Vi andra lär också smittas av Skyttens glada ”ja, vi testar, vad är det värsta som kan hända?-mentalitet”.

Resevibbar!

På tisdagen den 22 november är det extra fart i Skyttens ämnen. Då möts Jupiter, Skyttens styrare, och kvicke kommunikatören Merkurius. De möts i en sextil och ger oss härliga vibbar för att resa, kort (Merkurius) eller långt (Jupiter), och för att ha härliga upplevelser med nära och kära. Håll om familjen och ge varandra tid att träffas och verkligen mötas idag. Kan ni, så res tillsammans!

Merkurius styr över kontrakt vilket med Jupiters expanderande effekt också kan ge ett fint avtal att skriva under eller åtminstone skaka hand på.

Och, kontraktsläge!

Onsdagen den 23 november betonar ytterligare kontraktsvibbarna nu. Saturnus som älskar struktur och långsiktig planering, möter då Merkurius i en konjunktion. Det som sägs och planläggs eller skrivs under denna onsdag är sådant som kommer hållas och bli verklighet. En fantastisk aspekt om man står redo att ge sig in i ett nytt samarbete eller skriva under den prickade linjen.

Kanske inte alls något fynd…Torsdagen och fredagen den 24 resp 25 november kan ge oss hicka gällande ekonomi.

Jupiter befinner sig i kvadratur till Pluto och Venus. Vad behöver ändras rent ekonomiskt? Var supernoga med att inte slösa med pengar. Tänk efter många gånger innan du köper något bara för att det verkar vara ett ”sådant supererbjudande” att du inte kan tacka nej. Påminn dig också om att det du köper verkligen ska vara något som du eller den som ska få gåvan, faktiskt önskat sig. Annars blir det inget superkap och du gör bättre i att spara dina pengar.

Överraskande shoppingchans här istället!

Om du är i julhandlartagen under vecka 47, använd då hellre lördagen den 26 november. Då är försäljningens planet, Merkurius, på gott humör med överraskningarnas planet, Uranus. Chansen att finna något oväntat bra är mycket bättre den här dagen.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

PS Tycker du om mina horoskop kanske du även tycker om min bok ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. En manual med datum och tider för de kommande åren för att du på bästa sätt ska kunna använda planeternas rörelse över himlavalvet till fördel för dig! Skriven för att passa såväl astrologifantasten som nybörjaren.

 PS 2.

Min fantastytrilogi, Fortunatas Profetia, som fått fina reaktioner från såväl ungdomar om vuxna, finns även den ute. En magisk berättelse som utspelar sig i Gamla Stan i Stockholm. Den perfekta julklappen för fantasyfrälsta!