En sådan härlig dag igår!

Jag hade en underbar födelsedag igår. Jag bestämde mig för att prioritera vardagsmotion och började dagen med en promenad runt Djurgården. Inget rensar huvudet som att promenera tycker jag.

Totalt i min promenadeufori tog jag sedan emot ett fint blombud från HarperCollins och förberedde mig sen för en trevlig middag med maken på härliga Trattoria Montanari. Jag älskar deras mat! Maken och jag skålade och åt så gott även denna gång. Till sist sjöng servitörerna för mig på italienska och fick hela restaurangen att stämma in i hurraropen. Väldigt roligt och oväntat!

Sen traskade vi hem till resten av familjen där kusinbarnen och det lilla Lejonet väntade otåligt framför tårta och väntade paket.

Det var en underbar dag och jag känner mig väldigt glad och upprymd. Även idag har jag traskat, i ösregn, men det kändes lika bra för det. En ny sund vana som är så enkel men som kan göra stor skillnad för hälsan och humöret.

Nu njuter jag av alla fina blombuketter och härliga minnen från igår samt knattrar på framför datorn. Ett visst århoroskop 2017 närmar sig ju publicering… ;-)

Tack till alla er som sände grattishälsningar både här och på Facebook. Jag blev verkligen så otroligt glad för dem alla!

Ha en fortsatt härlig fredag och en fin helg!

Stor kram,

Helena