ANNONS

Julklappstips till stjärntecknen!

/

Det här inlägget har blivit lite av en klassiker. Vi tar det en gång till! Många av oss går i tankar kring vad vi ska köpa i julklapp till nära och kära. De flesta tycks ju redan ha allt. Om du vet när personen är född kan du använda mitt enkla schema för julklappar som är särskilt uppskattade för respektive stjärntecken. (Detta kan naturligtvis användas vid alla typer av gåvor såsom till födelsedagar och/eller en liten detalj att överräcka till värden och värdinnan när du går bort på kalas eller middag.)

Lycklig shopping!

Väduren 21/3- 20/4

Vädurarna är krigarna och energiknippena i zodiaken. Satsa på upplevelsepresenter! Under avdelningen Äventyr & Action finner man t ex en stadsvandring över Stockholms tak från Live It. En billigare variant är någon form av träningsprodukt, såsom ett par träningstights från Craft med reflexer, så att Vädurerna kan få utlopp för all sin energi. Om det är ett barn som ska få julklappen är spel eller lekar med betoning på tävling och krig (!) alltid intressant. Filmen Fantasiska Vidunder och var man hittar dem, JK Rowlings nya skapelse, tar upp den klassiska kampen mellan gott och ont- en film som triggar Vädurens intressen.

Oxen 21/4-21/5

Lyxiga Oxen älskar mat och goda upplevelser. Det måste kännas, smaka och se vackert ut. Lyxiga inredningsdetaljer med fluffiga kuddar i jordiga och/eller bruten vit färg går hem. Skönhetsprodukter likaså. BareMinerals kit är en toppengåva till Venusstyrda Oxen.  Kuddar, plädar och vackra inredningsdetaljer från Lexington gör ingen Oxe besviken. Härliga tallriksunderlägg från By Andrea torde få varje Oxe att börja vifta på öronen!

Tvillingarna 22/5-21/6

Smarta Tvillingarna vill alltid ha mental stimulans. De behöver något att tala om. En bok är en fantastiskt present för de kunskapstörstande Tvillingarna. Nujeen- Flykten från krigets Syrien i rullstol av Nujeen Mustafa och Christina Lamb (en av världens främsta utrikeskorrespondenter och författaren till ”Jag är Malala”) och Springpojken av Gabriella Ullberg Westin är två böcker som bör glädja Tvillingarna.

Kräftan 22/6-23/7

Hemkära Kräftan älskar att ta hand om sina nära och kära. Hon lagar mat till dem, kramar dem och vakar över dem som en hök. Allt som syftar till att göra hennes hem ännu mysigare och som bidrar till att banden med familjemedlemmarna blir starkare uppskattas. Härliga doftljus från VoluSpa ökar myskänslan där hemma. Och om någon i familjen väntar barn kan en gullig nyckelring ”Mommy is the best” från Thomas Sabo glädja den blivande modern. Efva Attlings vackra champagneglas  framhäver precis det Kräftorna älskar- känslor, känslor, känslor.

Lejonet 24/7-23/8

Flirtige Lejonetstyr över kärleksaffärer och passion. En spännande romancebok av den nya stjärnan på bokhimlen inom genren. Sofia Fritzson och ”När drömmen slår in”, kan bli ditt Lejons favorit. Lejonet är barnets tecken. Ett fint dockhus  eller ett spel såsom Spelet Jippijaja Quiz, består av frågor om sport, mode, musik, historia, film och mycket annat. Detta är verkligen en fullträff för Lejonen! Dessa regenter över savannen har också en stor förkärlek för allt som är nobelt och lite kungligt. En vacker vas, kudde, tallrik eller annan inredningsdetalj med kungakronor på finner du t ex på Slottsboden i Gamla Stan i Stockholm.

Jungfrun 24/8-23/9

Renlevnadsmänniskan Jungfrun äter nyttigt på julbordet och utövar troligen regelbundet yoga eller mediation under julhelgen. Ett presentkort på en behandling på Yogayama ,eller motsvarande på just din Jungfrus ort, är så rätt! Boken Grönt för livet, som handlar om alla hälsofördelar med att mixa bladgrönt och frukt och dricka som smoothies är helt i linje med Jungfruns sunda leverne. (Jag kan också gå i god för att boken är vansinnigt inspirerande och drinkarna fantastiskt goda!)

Vågen 24/9-23/10

Lyx. Jag behöver inte säga mer. Allt måste vara vackert, symmetriskt och i balans för att Vågen ska känna att det är tilltalande. Vackra kläder från Haute Hippie eller härliga Soft Goats scarfs med personligt monogram är så rätt för lyxiga Vågen i år.  Lyxiga accessoarer såsom ett mobilskal från By Malene Birger eller en den här snygga koftan från BOSS passar Vågens kringflackande och businessaktiga livstil under 2017. Inredningsdetaljer är ett kärt område för Vågen, tänk ljuslykta från Skultuna , Ralph Lauren HomeNK eller Oscar & Clothilde för att hamna i Vågens energi.

Skorpionen 24/10-22/11

Skorpionen tycker om att grotta ned sig i kunskap. Favoritämnena är personlig utveckling och passionerade äventyr i sängkammaren. Satsa på Gustave Flauberts klassiker Madame Bovary om åtrå, kärlek och längtan. Letar du efter en mer personligt utvecklande present kan Rhonda Byrne, How the Secret changed my life eller min egen framgångsmanual Låt stjärnorna leda dig till framgång bli uppskattade julklappar. Leif G.W. Perssons senaste deckare, Kan man dö två gånger? ligger också i helt linje med en sanningssökande Skorpions intressen.

Skytten 23/11-22/12

Äventyraren Skytten gillar allt som är annorlunda och utländskt. En middag  eller lunch på Boqueria i Mood Gallerian (eller liknande på din Skytts hemort) får Skytten på glatt humör. Menyn är full av spanska tapasrätter och stämningen påminner om en saluhall i utlandet. Ett presentkort på Ving eller TUI fungerar alltid. Många Skyttar skriver på fritiden, Sören Bondessons Konsten att Döda samt Stephen Kings memorarbok/skrivbok On writing (verkar slut på svenska) är de perfekt presenterna för att lära sig konsten att skriva kriminalromaner. Skyttarna är förknippade med bästsäljare. Miniatyrmakarna har rönt framgångar över hela världen. Den är den största succédebuten sedan JK Rowlings Harry Potter och de Vises Sten. Ett säkert kort!

Stenbocken 23/12-20/1

Stenbocken arbetar och arbetar. Ständigt stretar han på mot de höga topparna där hans mål finns. Istället för att försöka stoppa Stenbocken och få denne att lugna ned sig-hjälp till istället. En almanacka där alla hans anteckningar får plats är guld värt för att kunna strukturera upp året som kommer. Laptopväska från Day Birger et Mikkelsen hjälper Stenbocken att hålla stilen på möten. Lyxiga väskan Bayswater från Mulberry håller länge. Iphoneskal för att hålla livlinan till världen säker är en annan god idé. Eftersom Stenbockarna styrs av Saturnus tänker de troligen på framtiden i alldeles för unga år. Boken Så blir du miljonär som pensionär kanske kan lugna den oron.

Vattumannen 21/1-18/2

Nytänkande Vattumannen vill lära sig om sådant som varit och är banbrytande. Revolutioner inom internet är en sak som är högst intressant för detta tecken. Anna Åberg lever som hon lär och försörjer sig som nätnomad. Med en laptop i knät reser hon världen runt och tjänar gott samtidigt. Hennes gratis material och kurser är väl värda en koll om din Vattuman är sugen på att leva The Laptop Lifestyle.  En billigare variant är Mark Anastasis klassiker The Laptop Millionaire. Filippa K:s vackra, oäkta, päls, torde också fall en Vattuman i smaken.

Fiskarna 19/2-20/3

Drömska Fiskarna älskar berättelser, sagor, glädje och underhållning. Om det finns en gnutta nostalgi i det hela, så mycket bättre. Biljetter till underhållning som får Fiskarna att glömma tid och rum är helt rätt. Succén Phantom of the Opera tar med sig Fiskarna in i fantasins värld.  Fiskarna kan väva historier som är fantastiska, en kurs i foto, poesi eller skrivande på Folkuniversitetet eller en bok i liknande ämnen packas säkerligen upp med glädje på julafton! Fotoböcker eller fotokalendrar av barn och barnbarn vårdar en Fisk som något av sina käraste ägodelar och glädjer dem resten av livet.

PS Inlägget innehåller köplänkar

2
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00