Yoga för stjärntecknen

Den perfekta yogaformen för stjärntecknen? Hittade en kul länk HÄR om saken.

För egen del går det så här för mitt nya sportiga, he he, liv: Jag har nu lyckats få till 40 minuters powerwalk varje. Det är precis innan lunch- och jobbpasset startar. Gude nåde om någon stör mig då :-) Känns fantastiskt bra. Lite i taget och sammantaget med några övningar hemma på mattan i vardagsrummet så känner jag mig bättre.

Mitt motto för 2017 är som jag tidigare skrev ”överflöd”. Det gäller verkligen träning och att ta hand om mig själv. Med lite nya rutiner ser jag fram emot att få utöka min träningstid under våren. Längtar efter yogapass, springa och ta långa powerwalks.

Hur har ni det på tränings- och hälsofronten? Passande fråga så här på Lucia och mitt i lussebulletider!

Fortsatt glad Lucia!

Kramar

Helena

 

  1. M skriver:

    Träning är inte riktigt min grej :), men jag ser till att få lite vardagsmotion, Det händer även att jag dansar loss eller gör någon enkel yogaövning. Är dock noga med att äta nyttigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..