”She means business” av Carrie Green

Jag tittar på lite böcker som jag är lockad att läsa. Grundaren av Female Entreprenur Association, Carrie Green, har precis lanserat boksläppet av hennes första bok, She means business. Carrie Green är jurist i grunden men är nu mest känd som en vägledare inom området entreprenörskap för kvinnor. Hennes hemsida är fantastisk!

Boken släpps först i februari men om man redan nu köper den får man även några andra goodies på köpet, en kalender samt tillgång till en av hennes Facebook grupper. Om du vill köpa i förskott ska du gå in HÄR.

Detta med nätverk är guld värt. Jag minns allt som jag fick av att delta i ett kvinnligt nätverk. Här kan finnas en chans som kan ge dig en snilleblixt eller fantastisk kontakt för ditt arbete och dina visioner. Även om du inte tilltalas av boken så kika in hos Carrie och se om det är något för dig.

I den här videon berättar Carrie om hur hennes vision (hon hade t o m bestämt vilket förlag hon ville arbeta med: Hay House. Och hon lyckades!) om att skriva en bok ledde henne fram till den färdiga produkten. En flera år lång resa full av svårigheter och framgång på samma gång.

Som vanligt är detta ett fullkomligt osponsrat inlägg. Jag har läst Carries sida länge och älskar den informationsrikedom som finns att hämta där.  Jag hoppas att du också ska finna något spännande och inspirerande där.

Glad fredag och trevlig helg!

Kramar

Helena

LOADING..