ANNONS

Årshoroskop 2017 och pyssel och fix

/

Årshoroskop 2017 finner du HÄR.

En gång per år lyckas jag under några veckors tid knipa förstaplatsen på Google. Sökorden är ”Årshoroskop 2017”. Det lyckades även i år, under decembers första två veckor, och det känns extra roligt när jag arbetat med årshoroskopet så länge som sedan i början av hösten.

Idag sitter jag annars och googlar mina boktitlar för att se om någon bloggat eller skrivit om böckerna. Det var så jag hittade den fina artikeln i Dagens Nyheter där Fortunata omnämndes.

Veckohoroskopet för vecka 51 står på min lista och så ska jag försöka hålla tungan rätt i mun för att hantera tekniken på bloggen. Sedan igår ser sidan lite annorlunda ut som ni kanske märkt. Om saken går åt skogen ämnar jag vräka i mig tomteskum tills jag löst saken. :-)

Tekniken kan få sig en törn nu när Merkurius börjat sakta ned. Uppdatering av alla filer, foton och datorer är det som gäller! Merkurius vänder bakåt på måndagen den 19 december och vaknar till igen den 8 januari. Helt med på banan igen är han dock först i slutet av januari.

Det är en utmärkt tid för att se över projekt man redan startat. Jag skriver vidare på ”förändringsboken” och hoppas på goda idéer.

Jag önskar er alla en härlig helg och hoppas att ni alla fixat julklapparna nu! (Annars finner ni mina julklappstips för alla stjärntecken HÄR)

Kram

Helena

4
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00