Årshoroskop 2017 och pyssel och fix

Årshoroskop 2017

Årshoroskop 2017 finner du HÄR.

En gång per år lyckas jag under några veckors tid knipa förstaplatsen på Google. Sökorden är ”Årshoroskop 2017”. Det lyckades även i år, under decembers första två veckor, och det känns extra roligt när jag arbetat med årshoroskopet så länge som sedan i början av hösten.

Idag sitter jag annars och googlar mina boktitlar för att se om någon bloggat eller skrivit om böckerna. Det var så jag hittade den fina artikeln i Dagens Nyheter där Fortunata omnämndes.

Veckohoroskopet för vecka 51 står på min lista och så ska jag försöka hålla tungan rätt i mun för att hantera tekniken på bloggen. Sedan igår ser sidan lite annorlunda ut som ni kanske märkt. Om saken går åt skogen ämnar jag vräka i mig tomteskum tills jag löst saken. :-)

Tekniken kan få sig en törn nu när Merkurius börjat sakta ned. Uppdatering av alla filer, foton och datorer är det som gäller! Merkurius vänder bakåt på måndagen den 19 december och vaknar till igen den 8 januari. Helt med på banan igen är han dock först i slutet av januari.

Det är en utmärkt tid för att se över projekt man redan startat. Jag skriver vidare på ”förändringsboken” och hoppas på goda idéer.

Jag önskar er alla en härlig helg och hoppas att ni alla fixat julklapparna nu! (Annars finner ni mina julklappstips för alla stjärntecken HÄR)

Kram

Helena

 

 1. M!
  Vad glad jag blev av att läsa din ord! Det känns ännu mer meningsfullt att ha följt min dröm om det samtidigt kan ge stöd, kraft eller inspiration till andra. Jag är innerligt glad för att du mår bättre och för att du delade mig dig om din resa här. Kram!

  Annika- Galet! Kan du skicka mig lite sådan tur också, tror du? :-)
  Njut av livets goda! Kram!

  Lena- Toppen, högtalare som inte synkas, blir ju en härligt bakgrundsljud bland blommorna då. :-) Håll ut! Bättre tider väntar och julen lovar att bli magisk! Kramar!

 2. Skrämmande sant, köpte trådlösa högtalare till butiken igår och de två spelar inte i dur direkt. Jag håller på och blir galen och vill returnera dem. Skitteknik.. eller bara ödet?

 3. Annika skriver:

  Mitt årshoroskop började visst slå in redan i år!
  Jag är en Vädur som helt oväntat fick 75000:- av en nära släkting i julklapp!

 4. M skriver:

  Den 20 december är det 3 år sedan jag fick en cancerdiagnos. Läkaren var allvarlig, dottern grät och jag försökte hålla huvudet kallt. Tumören var så stor att jag inte fick operera mig, jag skulle behöva få cellgifter först för att krympa tumören. Det går inte beskriva hur dåligt jag mådde.

  Jag satte upp ett delmål. Jag bara skulle ta mig igenom cellgiftsbehandlingen så att jag fick operera mig. Behandlingen skulle pågå till i början på maj.

  Jag kommer inte ihåg exakt när jag hittade din blogg. Men jag vet att jag läste den under cellgiftsbehandlingen. Jag hade läst ditt årshoroskop och du hade skrivit att det skulle vända runt den 26 juli. Under behandlingen tog jag sikte på detta datum. Detta datum blev mitt andra delmål. Jag tänkte att den 26 juli då har jag fått sluta med cellgift, förhoppningsvis fått operera mig och håret kanske har börjat växa ut.
  Och så blev det. Den 8 maj (tror jag) slutade jag med cellgift, den 3 juni fick jag operera mig och den 26 juli hade håret börjat växa ut.
  Dock mådde jag fortfarande extremt dåligt och behandlingen hade gjort mig svag. Strålbehandlingen var också kvar att göra, men jag hade nått mitt delmål. Under hösten 2014 sa de att jag var frisk!

  Detta är första gången jag vågar öppna dörren lite på glänt och prata om sjukdomen.
  Tack för ditt årshoroskop 2014! It kept me going.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..