Astro för alla stjärntecken 22 december 2016- 4 januari 2017

Venus välsignar julafton och lovar harmoni, värme och kärleksfull stämning. Undvik julrean i år, särskilt gällande teknikprodukter. Det finns stor risk för felköp. Detta nyår är som gjort för att avge löften som man verkligen håller. Nyårsafton kan bli magisk men var försiktig på vägarna om du kör hem. Med Neptunus i farten kan förarna du möter ha druckit för mycket.

Väduren 21/3- 20/4

Detta är din stora karriärmånad. Nymånen den 29/12 är startpunkten för alla dina drömmar och höga ambitioner. Sätt dina mål i samband med den dagen och se karriären ta stora kliv framåt under det kommande halvåret. Ställ frågor för att undvika oklarheter vid anställningsintervjuer. Bäst just nu: Din framgång hjälper din hälsa.

Oxen 21/4-21/5

Årets avslutas med att din karriär glöder och januari lovar samma sak. Du tycks älska ditt jobb och det du gör. Det ger dig mening och glädje. Nymånen den 29/12 kan föra med sig en kul resa, antingen du åker direkt över nyåret eller planerar inför framtiden. Bäst just nu: Julafton lovar underbara överraskningar, särskilt i kärlek!

Tvillingarna 22/5-21/6

Andras pengar är något som engagerar dig mer än din egen. Investerare och partners i kärlek och affärer kan ge dig en hel del att tänka på. Särskilt efter nymånen den 29/12. Din egen ekonomi får en bra skjuts framåt efter den 27/12. Bäst just nu: Nyårslöften för att lyckas med träning och psykologisk rening är helt rätt i år!

Kräftan 22/6-23/7

Du befinner dig i din årliga topp för socialt liv och seriös kärlek. Gifta eller förlova dig? Ha en härlig fest? Markera den 29/12 som ett mycket bra datum. Du kommer möta många olika typer av människor och ha superkul kring nyåret. Du är populär med de här aspekter- njut! Våga be om jobbtjänster. Bäst just nu: Livsglädjen!

Lejonet 24/7-23/8Du håller hårt i dina pengar och tänker långsiktigt.

Bra. Inkomster kan dröja lite längre än du tänkt dig. Den 29/12 får du en chans att så ett nytt frö gällande ett detaljrikt arbetsprojekt. Arbetar du extra för att glömma oenigheter med din kärlekspartner? Bäst just nu: Årets bästa tid för att lyckas med dina hälsolöften är nu!

Jungfrun 24/8-23/9

Nu är tiden för att njuta av livet, kärlek, flirt och kalas! Kreativa projekt och barn kan ge dig väldigt mycket glädje.  Pengar kommer till dig från många olika håll när du arbetar. Inte bara ett fast jobb ger dig inkomster utan även en hobby eller extrajobb. Risk finns för maktkamp i kärlekslivet. Bäst just nu: En KUL period!

Vågen 24/9-23/10

Det är dags för dig att komma i balans. Hemmet och din närmste familj står i fokus för denna plan inför för det kommande året. Den 29/12 tar du ett viktigt beslut för att må bättre. Flyttdags? Din ekonomi blir bättre när du når lugn i familjelivet. Bäst just nu: Nyckeln till din hälsa är när du mår bra med din kärlekspartner.

Skorpionen 24/10-22/11

Det är dags för en viloperiod från karriären och istället njuta av böcker och annat läsmaterial som ger dig nya intryck och tankar. Nya insikter kommer på sikt gynna din karriär. Nya tankar kommer efter den 29/12. Studenter har en mycket framgångsrik period . Bäst just nu: Kärleken frodas kring och med din familj och ditt hem.

Skytten 23/11-22/12

Din ekonomi har börjat le mot dig. Ökade inkomstmöjligheter kommer till dig som en belöning för allt hårt arbete under 2016. Den 29/12 ger dig ökade möjligheter till mer pengar på kontot. Sätt intentionen att nå dina ekonomiska mål under 2017. Du lyckas! Bäst just nu: Nu kan du äntligen ge mer tid till familjen och återhämta dig.

Stenbocken 23/12-20/1Det är din tid på året och världen kommer notera det!

Du är sexigare, mer nöjd och framstår som mer självständig än på länge. Den 29/12 tar du ett viktigt beslut gällande ditt kommande år. Det är mycket möjligt att du byter jobb inom kort. Chefer talar för din sak. Våga be om en jobbtjänst. Bäst just nu: Din energi är på topp!

Vattumannen 21/1-18/2

Nu behöver Vattumannen en spirituell och insiktsfull person att dela sin tid med. Kärleksmöjligheter blomstrar på självutvecklande föreläsningar och välgörenhetsevent. Din ekonomi stabiliserar sig efter månader av i gungning. Bäst just nu: Din chans till spirituell och fysisk återhämtning startar den 29/12. Be och du skall få.

Fiskarna 19/2-20/3

Ekonomiskt flöde gläder dig. Du spenderar på dig själv och pengar tycks dras till dig. Särskilt tursamt är det på nyårsafton. Satsa på en Bingolott eller annat spel som också gynnar välgörenhetsprojekt! Den 29/12 lockas du av en kurs eller event. Bäst just nu: Du känner dig stark och självständig. En riktig kraftavslutning på 2016!

+ follow Helena Biehl on APPRL

Inlägget innehåller köplänkar