Frid i hus och hem

Jupiter in i mitt fjärde hus

Det är väl passande att Jupiter, den store välgöraren, imorgon, på självaste Julafton flyttar in i mitt fjärde hus, alias huset för hem och familj.

Jupiter har tillbringat kort tid i mitt tredje hus. All fokus på skrivprojekt och sociala medier har varit minst sagt hektiska sedan i september. Men nu ska jag få en tre månader lång andningpaus och få lägga mer fokus på hem- och familjeliv.

Eftersom Jupiter kommer bege sig retrograd nästa år, kommer han att återvända till mitt tredje hus. Det kommer ge mig en period full av skrivande och redigering av boken jag skriver på. Sedan efter den 24 augusti väntar ett drygt år av total familjefokus.

Nu när Merkurius backar och julen är i annalkande är det perfekt för att sitta hemma och njuta av nära och kära. Det är också en bra tid för att jobba hemifrån med manus. Vilket givetvis kommer ske.

I enlighet med Jupiters rörelser så tror jag att manus når en viktig punkt under mars månad. Då flyttar alltså Jupiter in i mitt skrivande, tredje hus igen.

För mig som överväger ett juridiskt arbete igen så skvallrar stjärnorna snarare om en utvidgad onlinebusiness. Juristen i mig säger dock åt mig att hålla alla vägar öppna och inte tappa förnuftet. En kombination av spirituell/astrologisk vägledning och logiskt, rationellt tänkande är en vinnande kombination.

Jag öppnar alla vägar och följer sedan den väg där jag har mest flöde.

Jag önskar er en härlig dag och afton så här dagen för Julafton.

Kramar

Helena

  1. Johanna skriver:

    Så roligt, jag har samma position av Jupiter som flyttar in i mitt 4e hus nu. Jag har IC på 20 gr vågen. Jag har dock varit hemma väldigt mycket senaste tiden och egentligen skulle jag behövt vidga vyerna istället hahaa. Men kul att läsa din analys eftersom samma gäller här :)
    God Jul!

  2. M skriver:

    God Jul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..