ANNONS

Horoskop vecka 52, 2016

/

Årshoroskop 2017 finner du HÄR.

Horoskop för alla stjärntecken för perioden 22 december 2016- 4 januari 2017 finner du HÄR

Skynda långsamt

Jupiter möter Uranus i en opposition på Annandag jul, den 26 december. De tu kommer mötas de första dagarna i mars och i slutet av september också. Jupiter står för expansion och vidgade vyer, Uranus för hastiga beslut och överraskande händelser. Här gäller det att inte hoppa i galen tunna för att man känner att det är bråttom att göra en förändring.

En fantasins dag

Använd så mycket hellre  de fina vibbarna från Merkurius retrograd och dennes sextil till drömske Neptunus. Dra dig undan för att läsa en spännande bok, se en film som med rätta kan kallas som episk saga, besök en teater eller gå på en konsert. Mata dina sinnen med fantasi och magi! Om du skriver eller på annat sätt skapar konstnärliga verk kan du få en riktig snilleblixt på Annandagen. Det kallas visst att hitta sin Musa…

Ut, träna och sätt fart!

På tisdagen den 27 december möter livsgivande Solen den superenergiske Mars. Solen befinner sig i konservative och långtidsplanerande Stenbocken, Mars befinner sig i Fiskarna som hyllar återhämtning och avslut. Dags att sätta stopp för allt snaskande på godsaker efter julen? Tisdagen är en utmärkt dag för att lova dig själv att komma i form och äta bättre. Det är också en toppendag för att träna. På med träningkläder och mot gym, långpromenad, cykelbana eller skidtur!

Nymåne i Stenbockens tecken

På torsdagen den 29 december har vi en nymåne i Stenbockens tecken. Med hans förkärlek för ansvar, struktur och att hålla det man lovat är det en perfekt tid för att avge löften som man vill ska hålla för lång tid framöver. Kanske till och med för alltid.

Nymånen har kontakt med både Mars (superenergi) och Neptunus (fantasi, skönhet, drömmar). Vi kommer vara full av kraft och vilja att lyckas nå våra mål. Med tanke på att Merkurius befinner sig retrograd kan det dock vara en bra sak att minnas att hålla sig på planeringsstadier när det gäller exempelvis att sända in registreringsdokument för att öppna ett företag eller på annat sätt så nya frön och kommunicera kring det. Planera, planera, men sätt full fart framåt först när Merkurius vaknat till igen, efter den 8 januari. Kan du vänta till slutet av januari så allra helst det!

Som alltid publicerar jag min lathund för hur nymånen påverkar stjärntecknen -kika in här den 29/12 för mer information alltså!

Något från förr kan dyka upp i samband med denna nymåne. Merkurius retrograd kan bringa tillbaka minnen kring en person eller en situation igen. Kanske får du höra ifrån en person som du trodde du lämnat bakom dig. Dessa möten och återbesök i det förgångna är en chans att se över situationen igen och sedan, slutligt, besluta dig för att lämna det i det förflutna, eller ge det en ny chans igen. Inget är skrivet i sten här. Det är bara du som bestämmer vad som känns bäst för dig.

Dags att få tänka nytt!

På samma dag som nymånen så vänder även Uranus framåt igen. Detta efter en lång retrogradperiod som pågått sedan den 29 juli i år. Vattumannen bör nu nå klarhet i livsval och vi andra få en chans att förändra och transformera våra liv i enlighet med våra önskningar om mer frihet och nytänkande. Det är inte så att det kommer ske över en natt, men önskan om att vilja leva på ett nytt sätt kommer nu äntligen leverera alternativa vägar och möjligheter för att lyckas.

En drömsk nyårsafton och ett gott råd från stjärnorna

På Nyårsafton möter Solen drömska Neptunus i en vacker sextil. Detta lovar magiska miljöer och fina kalas. Men ett råd från stjärnorna är att vara försiktig på vägarna. Neptunus är förknippad med berusning. Om du måste ut och åka på nyårsnatten, var då noga med att vara extra försiktig för förarna du möter kan ha druckit för mycket för att ens få titta på en bil. Om du kan: fira i lugn och ro i ett vackert smyckat hem.

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt ÅR 2017 och tackar er för det gångna året! Tack för era kloka kommentarer och vänliga meddelanden såväl här på bloggen som på Facebook. Jag hoppas att ni fortsätter att komma hit även på det nya året.

Allt gott till er!

Kramar

Helena

PS Tycker du om mina horoskop kanske du även tycker om min bok ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. En manual med datum och tider för de kommande åren för att du på bästa sätt ska kunna använda planeternas rörelse över himlavalvet till fördel för dig! Skriven för att passa såväl astrologifantasten som nybörjaren.

Låt stjärnorna leda dig till framgång (inbunden)

PS 2.

Min fantastytrilogi, Fortunatas Profetia, som fått fina reaktioner från såväl barn, vuxna och fantasyexperter, finns även den ute. En magisk berättelse som utspelar sig i Gamla Stan i Stockholm. Den perfekta gåvan till fantasyfrälsta!

 (häftad)

1
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00