Personliga årshoroskop

Ditt år 2017!

Ni är flera som mailar och frågar mig om jag ställer personliga årshoroskop. Det är väldigt roligt att ni tycker om min horoskop och alltså även vill beställa ett personligt ställt horoskop.

Tyvärr gör jag inte personliga årshoroskop. Jag har inte gjort dem på flera år, med undantag för utlottningar i samband med boksläpp. I januari kommer en sådan chans igen via Adlibris.

Anledningen är att jag har så fullt upp med bokskrivande, bloggande och tidningens horoskopdeadlines att det helt enkelt inte går ihop sig.

Inför 2017 väntar vissa förändringar. Som alltid lovar jag att säga till om något förändras gällande personliga horoskop.

Tack för ert förtroende!

Kramar

Helena

  1. Jag glömde nämna; Vore jättekul om du kunde titta på hur vi passar ihop i astrologisk mening, inte bara utefter vårt soltecken, utan även kanske Månen, Venus, och Mars? (Är inte riktigt hundra på vad som styr vad;-)

  2. Jag förstår att ställa personliga horoskop kan vara både tids-och energi-ödande, men OM du skulle göra så, är jag den första personen att ställa mig snällt i ledet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..