ANNONS

Pluto i det sjätte huset

/

Under en astrologikurs hörde jag en gång en mening som, apropå transformerande Pluto i det sjätte huset, fastnade för alltid:

”Det är med Pluto här som de tuffaste hälsoutmaningarna kommer”

Pluto står för rening, liv och död och transformation. Men också för begär till mat, droger, sex, alkohol och medberoende. En tuff match gällande hälsan och/eller de dagliga hälsorutinerna (det stjätte huset styr även över dagligt arbete) men resultatet kan bli häpnadsväckande om, för det finns ett om…

…om man är redo är låta vissa saker dö. Då menar jag bort, ut och iväg. Dåliga matvanor-ut! In med detox, rening och träning som berör både kropp och själ.

Dåliga relationer som slår på en istället för att omfamna- avsluta! In med kärlek, omtanke och en chans till riktig lycka.

Vacklande hälsa- ja inte så lätt att bara säga bort och ut men Pluto säger att alla former av rening av födoämnen och tankar kan bli en av de bästa vännerna i tid av sjukdom. Bort med rött kött för att bli vegan, in med mer blandgrönt, mindre alkohol och kaffe. Ja ni förstår.

Jag lyssnar till Plutos viskningar noga nu för han har precis flyttat in i mitt sjätte hus. På min 40-årsdag satte jag fart med minst en daglig rask promenad. Det gav snart mersmak och nu är jag uppe i en rask 1-timmes promenad per dag. Samt övningar för mage, rygg och ben.

Den 23 december slutade jag med kaffe. Jag insåg att jag hällt i mig alldeles för mycket kaffe. Det är väldigt gott med latte, särskilt när jag sitter och skriver, men det skapar också en viss stress i kroppen. I alla fall för mig. Så nu är det borta. För att inte tala om all extra mjölk och sockerbitar som följde med varje kaffekopp.

Jag ska fortsätta att ta detta till högre nivåer. Mitt mål är att vara i god form till sommaren 2017. Både fysiskt och psykiskt.

George Michaels död har skakat världen. Även han hade Pluto i sitt sjätte hus. Ni finner  min astrologimentors, Margareta Hedin, blogginlägg om Georges stjärnor HÄR.

Tack för allt George, dina toner lever för alltid. Res väl över himlavalvet!

Kramar till er alla,

Helena

3
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00