ANNONS

Oväntade möjligheter

/

Vi har en nymåne i Stenbocken som ger oss kraft och energi. En nyvaken Uranus som bör glädja Vattumannen- nu kommer de personliga målen klarna och det blir lättare att ta beslut. Och så har vi en nyårshelg där Solen och vackra men ack så svag för rusdrycker, Neptunus håller varandra i handen.

Ja, det rör på sig. Många kommer säkert tänka på nya jobbmöjligheter vid tolvslaget på Nyårsafton med tanke på Stenbockens nymåneenergier i luften. Jag själv vaknade till av ett pling från en rektryteringsfirma igår. Som Lejonascendent är det just mitt sjätte hus- arbete och hälsa- som berörs. Nya arbetsrutiner väntar troligen på det ena eller andra sättet under våren. Jag inledde med att klicka”Ja-delta i rektrytering”. Det är alltid roligt att öppna alla dörrar man kan.

Merkurius backar vilket kan ge en del snurriga besked, eller inga besked alls. Jag har också märkt att man kan ha otippad tur i allt detta snurr. Man kan ha tur att vinna en budgivning på ett hus eller lägenhet eller få ett arbete som är väldigt eftertraktat bara för att alla andra kandidater föll ifrån för att de var oanträffbara till följd av semestrar eller telefonknas eller liknande.

Om man lockas att köpa eller sälja något stort och dyrt nu eller att acceptera ett arbete, kanske för att man tycker att det plötsligt flödar på ett sätt som det inte tidigare gjort, var då beredd på att saker kan kännas annorlunda när Merkurius vaknar igen den 8 januari. Om chansen är superbra kan det ju med lite flexibilitet bli bra ändå. Kanske köper man en lägenhet till ett pris lägre än normalt och säljer den sen kvickt igen med en vinst. Eller kanske får man ett ännu bättre jobberbjudande som gör att man blir kortvarig på det arbete man tackade ja till under Merkurius retro. Beslut fattade under Merkurius retro är kända för att bli kortvariga.

Om man har de tankarna med sig kan man ju faktiskt göra lite som man vill när Merkurius backar. Jag föreslår att man endast gör detta om en möjlighet kommer som i normala fall verkar ”för bra för att vara sann”. Annars vet ni ju att jag förespråkar att ”sitta lugnt i båten” tills Merkurius är med oss och världen tycks ha nykrat till. :-)

Glad fredag till er alla!

Kramar

Helena

0
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00