Gott Nytt År 2017!

Årets sista dag är här

Årshoroskop 2017 finner du här!

År 2016 var ett händelserikt år kantat av ikoners bortgång, ett väldigt annorlunda presidentval i USA och en känsla av tyngd. Många vittnar om att året varit väldigt jobbigt och utmanande.

Nu är det dags för oss att gå in i ett år som är ett nystartsår enligt numerologin. Efter att ha avslutat en cirkel som vi startade år 2008 är det nu dags för helt nya vägar och en ny 9-års process.

Under år 2017 kommer vi få se förmörkelser i Lejonets tecken, den första redan i februari. Sist det skedde var 2008/2009. Det kan bli ett spännande och avslutande år, särskilt för Lejon och Lejonascendenter. Nya kliv framåt och avsked till det som varit.

Det känns uppfriskande!

Jag kan inte sätta fingret på exakt vad jag gör om ett halvår/år men sedan i september har jag haft en stark känsla av att jag kommer förändra min arbetssituation på något sätt. Jag kommer fortsätta att blogga här och skriva horoskop i amelia, det älskar jag, men efter flera år som hemma-mamma är det dags att öka jobbtakten lite ytterligare.

Det första halvåret blir det superfokus på skrivande och sen… Ja, vem vet? Just nu viskar min inre vägledare orden ”förändring är på väg” till mig. Jag har tillit och väntar på det som kommer.

Jag tackar er varmt för det gångna året. Era kommentarer och mail glädjer mig som alltid enormt. Det är en stor lycka att få skriva för er!

Jag önskar er alla lycka, flöde och kärlek under det kommande året. Som alltid finner ni veckans horoskop här imorgon kl 08:00 :-)

Ha en underbar nyårsafton och ett riktigt Gott Nytt År 2017!

Kramar

Helena

 

 1. M skriver:

  Gott slut och Gott Nytt År!

 2. Gott slut och Gott Nytt År 🌟🍾

 3. Astrid skriver:

  Ett riktigt Gott Nytt År till dig också Helena! (även om det inte är det astrologiska nyåret)
  Din blogg gör mig gott och vägleder i många händelser i livet, både i stort och smått. Det finns saker som jag förstår och förlikar mig med i efterhand när jag fått svar från stjärnorna via dig.

  Allt gott till dig och med förhoppning om ett innehållsrikt 2017.
  Kram Astrid

 4. Tack för ett fantastiskt år Helena! Du anar inte hur viktiga dina kunskaper är och hur glad jag är för att du vill dela med dig av dem. Jag läser, reflekterar, skriver och försöker använda mig av de aspekter och energier som är i rörelse för stunden. Har inte så stor egen kunskap kring detta så att få informationen i en begriplig version är underbart. Stort tack och all lycka till dig under 2017!
  Kram Mia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..