Min bok finns nu på danska och finska!

Låt stjärnorna leda dig till framgång på fler nordiska språk

Idag fick jag ett glatt meddelande från Danmark: ”Din bok kommer ut på danska idag!”

Lad stjernerne lede dig til fremgang

Hur kul som helst!

Nu när jag kikade in på adlibris för att kunna kopiera omslaget till boken ser jag att den även finns att köpa på finska. (Den danska versionen ser också än så länge ut att endast gå att bevaka där. Troligen har inte de tryckfärska exemplaren hunnit till Sveriges lager ännu. Jag gissar på att de anländer i veckan.) Nu fattas bara norska språket och det tror jag är på gång rätt snart också.

Anna tähtien johdattaa sinut menestykseen

Jättekul då jag trodde att det skulle dröja en aning till. Men det är ju perfekt med en sådan här bok när det är nyår och alla är nyfikna på framgångsknep och astrologi.

I veckan som var missade jag tyvärr en fin inbjudan från P5. Jag praktiserade rejäl detox gällande sociala medier och såg hela meddelandet från radion först på…. Nyårsdagen. Hoppas få en annan chans att tala astrologi på radion snart igen.

Hur mår ni annars på denna andra dag av 2017?

Kramar

Helena

 1. Jimmy skriver:

  Okej, good to know! :)
  Jag kan förstå att det är kul. Det måste vara en speciell känsla att läsa exempelvis på finska, veta att man har skrivit detta men inte förstår vad det står…. ;)
  Nog skriver jag men just nu mest i huvudet. Framåt slutet av året kommer det bli på papper/word :)
  /Jimmy

 2. Hej Jimmy!
  Jag skrev ett 4-landskontrakt med HarperCollins Nordic från start. Så detta var planerat från början. Med tanke på översättningstid kommer dock böckerna i Danmark, Norge och Finland ut några månader senare.
  Känns väldigt kul att få ge ut böcker i fyra länder!
  Skriver du också?
  Allt gott,
  Helena

 3. Hej Helena!
  Jag är lite nyfiken på hur det gick till, från att din bok började publiceras i Sverige till att den nu trycks och säljs i andra länder. Sköts allt det av bokförlaget, eller har det krävts andra externa kontakter för dig för att komma dit? :)
  mvh
  Jimmy

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..