Omvärldsbevakning

Senaste trenderna inom onlinearbete

Apropå det här inlägget och mitt deltagande i Anna Åbergs kurs så går det för min del till så att kursgruppen har en Facebookgrupp där länkar till alla inspelade möten ligger. Jag har lugnare kvällar och det passar mig perfekt för att sitta och lyssna och ta tag i arbetsuppgifter.

Min arbetsuppgift består nu i att scanna av de senaste trenderna inom nätbusiness, särskilt kvinnliga nätentreprenörer som är framgångsrika och eventuella möjligheter med samarbeten. Både på svenska och i internationella sammanhang. Tipsa gärna mig om intressanta kvinnliga nätentreprenörer i Sverige och runt om i världen!

Jag har noterat en hel del, främst tack vare att jag följer en hel mängd nätentreprenörer via bloggar och nyhetsbrev. Men här finns så mycket att lära och det är verkligen så roligt att jag knappt kan somna på kvällarna!

Att bygga en verksamhet/inkomst på nätet tar oftast en hel del tid. Jag testade en mängd olika tankar innan jag hittade min väg via Kindle-publishing samt bloggande. Det är fem år sedan jag bestämde mig för att skapa mig en friare livsstil och idag är det så jag försörjer mig. Nu är jag nyfiken på att expandera. Osäkert exakt hur men det kommer både jag och ni att få reda på under det kommande året. :-)

Som astrolog är det intressant att notera att Jupiter i Skorpionen från och med hösten i allra högsta grad gynnar passiva inkomster. I ett års tid! Skorpionens ämnen såsom övernaturligheter, astrologi, självhjälp och personlig transformation ger ju alla intresserade av självhjälp, medial vägledning och astrologi en extra skjuts för att sätta fart med onlinebusiness. Superkul och lika så gott att rusta sig redan nu!

Är det någon av er som satsar lite extra gällande nätentreprenörskap nu?

Med alla planeter i framåtrörelse är det verkligen en bra tid för att lägga i en extra växel för att ta sig fram.

Fortsatt glad lördag till er alla!

Kramar

Helena

LOADING..