Horoskop vecka 3, 2017

Årshoroskop 2017 för alla stjärntecken finner du HÄR.

2-veckors astro publiceras på torsdagen i varje ojämn vecka. För perioden som startar den 19 januari- kika in här på bloggen på torsdag!

Horoskop för perioden 5-18 januari finner ni HÄR.

Förra veckans intensiva fullmåne och storkors är bakom oss (kändes som torsdagen den 12/1 var ”arga dagen”…) nu, i efterdyningarna av förändringar och frihetsönskningar, är det dags att blicka framåt och gå vidare med mod i bröstet.

Vecka 3 bjuder på följande planetmöten:

Nytänkande!

På torsdag den 19 januari träder Solen in i Vattumannen. Nu är vi redo att mingla, samarbeta och lära oss i grupp. Att vara en del i en organisation eller sammanslutning av andra personer med likadana intressen får nu allt solljus. Nu är en god tid för att tänka i banor som gynnar att arbeta med andra, istället för att göra allt själv. Teknik och nya sätt att arbeta eller leva är helt rätt i Vattumannens tid. Hur vill du leva eller arbeta framöver? Kan du underlätta ditt liv genom att tänka ”utanför boxen”?

Framåt och bakåt

Samma dag, den 19 januari, möter Mars Saturnus i en kvadratur. Mars, som är superenergi, möter återhållsamme och metodiske Saturnus. Det blir lite framåt och bakåt på samma gång. Kanske drabbas du av en hastig lust att göra något nytt omedlebums men kommer sedan på att lagar, regler, struktur, personligt ansvar och yttre krav på disciplin och ordning sätter stopp för dig. Mixade energier alltså. Odla ditt tålamod för Saturnus brukar vinna den här kampen.

Vacker medkänsla

På fredagen den 20 januari är det istället vackra Venus som flirtar med Pluto i en vacker sextil. Nu är vi bra på att visa omtanke och kärlek för dina nära och kära. En mjuk, vacker energi. Kanske pushar och hjälper du någon nära dig lite särskilt. Pluto kloka iakttagelser gör att du nästan magiskt kan känna in andras behov.

Några få men korta milstopar att ha med sig för veckan som kommer.

Ni finner 2-veckors astro på bloggen för perioden 19 januari-1 februari HÄR.

Jag önskar er en underbar vecka!

Kramar

Helena

PS Tycker du om mina horoskop kanske du även tycker om min bok ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. En manual med datum och tider för de kommande åren för att du på bästa sätt ska kunna använda planeternas rörelse över himlavalvet till fördel för dig! Skriven för att passa såväl astrologifantasten som nybörjaren.

Nu även på danska och finska!

PS 2.

Min fantastytrilogi, Fortunatas Profetia, som fått fina reaktioner från såväl barn, vuxna och fantasyexperter, finns även den ute. En magisk berättelse som utspelar sig i Gamla Stan i Stockholm. Den perfekta gåvan till fantasyfrälsta!