I efterdyningarna av fullmånen den 12/1

Förändring och önskan om förändring

Hur upplevde ni fullmånen?

Jag fick höra om allt från hastiga uppbrott (hej-då bröllop i Frankrike i sommar…) till tankar och planer på att byta jobbinriktning. Med Pluto, skuggmakaren, i opposition till fullmånen var det mycket intrig och transformationsenergi i luften.

Är det kanske någon av er som kickstartade en ny era i livet?

Jag tycker att jag fick en helt ny dimension till min bok som jag skriver. Den är ju på just temat transformation och Jupiter i Skorpionen som är det som väntar oss alla hösten 2017.

Annars då? Jodå, jag skriver vidare, modifierar min diet en aning och har glatt mig åt fina läsarmail gällande Fortunata. Kändes som en rejäl glädjeknuff.

På torsdag är det dags för solen att träda in i Vattumannens tecken och vi kommer alla få en dos av ”samarbete, nätverkande, välgörenhet och användandet av smart teknik och internets fantastiska möjligheter”. Känns superkul säger jag som älskar online business!

Ha en fortsatt härlig tisdag!

Kramar

Helena

  1. Åh, Uri och jag hade en fantastisk vacker kväll på hans terass under fullmånen och den klara stjärnhimlen i Norra Tel Aviv. Det var första gången jag var hemma hos honom, och fick träffa hans pratiga katter;-) Fullmånen gav mig en känsla av en nystart i mitt kärleksliv, en ömsesidig mogen kärleksrelation med en väldigt omhändertagande, rar och öm fiskman;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..