Bloggmingel

En till två gånger per år möts vi

Ikväll är det dags för bloggmingel, passar ju perfekt med solen precis på väg in i mingliga Vattumannen!

Under mina 3,5 år (kan knappt förstå att tiden gått så fort!) som bloggare på amelia har vi alltid träffats i lokalerna där Bonnier Tidsskrifter sitter. Idag ska vi dock träffas på en restaurang. Det brukar vara trevlig buffé, inspirerande samtal, möten och goda råd för hur vi som bloggare ska arbeta.

Jag ser verkligen fram emot det!

Men, tills dess blir det bokknattrande och lite andra trådar att ta hand om. Adlibris utlyste nyligen en tävling om ett personligt horoskop när man köpte ”Låt stjärnorna vägleda…”. Nu har vinnaren utsetts och jag ska sätta mig och titta på hennes tur och trender för det kommande året.

Jag önskar er en positiv onsdag!

Kramar

Helena

 

 1. Emma skriver:

  Spännande!! Tack för svar, lovar att uppdatera :)

 2. Jessica:
  Jättekul att ses igen. Vårt årliga möte :-) Vi håller kontakten. Kram!

  Emma:
  Jag ser inte ditt personliga horoskop men låt oss säga så här: fullmånen den 11/2 skulle kunna få ett finger med i spelet. Den kan kännas av redan 4 dagar innan, d v s den 7. Skyttens styrare och Solen möts i ett mycket fint möte helgen 10-11 och lovar mycket glädje. Även denna aspekt kan kännas av under veckan innan. Om du går över tiden tror jag att den 7 är ett bra datum för åka mot BB eller att du känner att värkar och förlossning startar. Fullmånen äger rum i Lejonets tecken alias barn/fertilitet. Detta är som sagt endast generellt men kan ända tjäna som en vägledning. Varmt lycka till och hör gärna av dig och berätta hur, och när, det gått!

  Kramar
  Helena

 3. Emma skriver:

  Jag är gravid och vår lille beräknas att kika ut 2/2. Det skulle vara så kul att höra hur det ser ut dessa veckor, när kan det passa bäst? Händer det något stort som kan påverka när det blir? Jag är skytt (född 20 dec kl 05.00). Vore så tacksam för svar, och tack för en toppenbra blogg!

 4. Det blir kul att ses igen i kväll! :) jag hade nog inte fattat att det var på en restaurang, då kanske jag inte behöver äta middag innan haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..