Astro för alla stjärntecken 19 januari-1 februari

Veckohoroskop vecka 3-5

Kanske lockas du av att agera impulsivt den 19/1, djupandas och ge beslutet några dagar till. Tålamod betyder framgång. Den 20/1 är en kärlekens och omtankens dag. Visa din älskade hur mycket hen betyder. Använd den 23/1 till att maila, ringa eller ta kontakt gällande en idé kopplad till teknik och nytänkande idéer. Planera för en samarbets-eller välgörenhetsfråga den 28/1.

Väduren 21/3- 20/4

Det är en bra tid för att inleda kreativa samarbeten och för att flirta! Tryck ned gaspedalen för detta den 28/1. Energiske Mars i ditt eget tecken från och med samma datum kommer ge dig väldigt mycket kraft. Kanske får du också tänka på att hålla lite extra i humöret. Bäst just nu: Samarbeta med andra för att nå dina mål.

Oxen 21/4-21/5

Du inleder en årlig karriärtopp den 19/1 och mycket kan hända för dig i jobbet nu. Nymånen den 28/1 ger dig chansen att så ett viktigt frö gällande dina långsiktiga karriärplaner. Nyheter om ett nytt arbete med bättre lön eller status kan komma på tal inom 10 dagar från nymånen. Bäst just nu: Dina inkomster ser ut att öka!

Tvillingarna 22/5-21/6

Du har verkligen ansträngt dig för att kommunicera i kärlekslivet. Efter den 19/1 börjar du få lön för mödan. Det ser gladare ut i dina relationer. Nymånen den 28/1 ger dig en chans att planera för, eller åka iväg, på en resa. Planera på att studera eller tentera kan också bli aktuellt. Bäst just nu: Tänk i större cirklar!

Kräftan 22/6-23/7

Lägg lite extra kraft på återhämtning, stress är din största hälsobov. Nymånen den 28/1 ger dig en bra tid för att hantera psykologiska utmaningar i ditt liv samt för att betala av skulder eller förhandla med banken om räntesatser. Bäst just nu: Investera i tekniska produkter såsom en ny dator, smartphone eller mjukvara.

Lejonet 24/7-23/8

Du är väldigt populär i din bekantskapskrets nu! Kärlek, nära vänner och kul kalas väntar dig. Singlar kan möta kärleken online eller på välgörenhetsevent. Stadgade tänker i nya banor och blir lyckligare. Den 28/1 får du en chans till nystart gällande samarbeten i affärer eller kärlek. Bäst just nu: Dina harmoniska relationer.

Jungfrun 24/8-23/9

Lägg upp en helt ny plan gällande dagliga arbetsrutiner eller gällande hälsa från och med den 28/1. Dags för nya scheman eller tider för att få livsschemat att gå ihop! Den 29-31/1 tycks du också lägga upp en ny ekonomisk plan. Bäst just nu: Nya möjligheter till ett spännande jobbsamarbete eller ett helt nytt arbete väntar dig.

Vågen 24/9-23/10

Du är motiverad att ta hand om din hälsa och fokuserar på återhämtning.  Det lönar sig snabbt. Kärleksmöjligheter finns i hälsomiljöer och på gym. Nymånen den 28/1 ger dig en nystartschans gällande ett kreativt projekt och för ett roligare kommande halvår. Bäst just nu: Dags att slappna av och njuta av livet, barn och kärlek nu!

Skorpionen 24/10-22/11

Fokusera på inre styrka snarare än att agera för din karriär. Från och med den 19/1 lägger du ned mycket tid på hemmet, familjen och dina känslomässiga rötter. I samband med nymånen den 28/1 kanske du fattar ett viktigt beslut gällande ditt boende. Bäst just nu: En paus och återhämtning från arbetet den 29-31/1 ger dig klarhet.

Skytten 23/11-22/12

Nu är en bra tid för att hitta en känslomässig harmoni och nya mål för året. Vid nymånen den 28/1 kan en kurs eller kortare utbildning bli aktuell. Ämnet är troligen nytänkande i sitt slag. Det är också bra för att nå ut med reklam eller PR i tidningar eller via mail.  Bäst just nu: Sätt fart med ett nytt jobbprojekt den 28-31/1.

Stenbocken 23/12-20/1

Dags för nya tag gällande din ekonomi från och med den 28/1. En ny chans att förvalta dina tillgångar på bästa sätt. Kanske funderar du på om du kan arbeta på ett nytt sätt. Online eller i samarbete med en organisation eller grupp du tillhör? En ny jobbplan kan poppa upp den 29-31/1. Bäst just nu: Kärleksvibbarna den 25-26/1.

Vattumannen 21/1-18/2

Det är ditt astrologiska nyår och den 28/1 får du en chans att sätta tonen för det kommande året. Vad önskar du dig? Vilka mål vill du uppnå under de kommande sex månaderna? Sätt intention att lyckas! Bäst just nu: Kärleken jagar dig! Stadgade upplever att partnern är mer tillmötesgående. Singlar får kul förslag och komplimanger.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har ett starkt positivt flöde i ekonomin fram till och med den 28/1. Nymånen den 28/1 ger dig en chans att lägga upp en plan för kroppslig återhämtning för det kommande halvåret. Alternativ börjar du arbeta med ett projekt som är redo att presenteras först om ett halvår. Bäst just nu: Din ekonomiska intuition är på topp-lyssna!

  1. Nina skriver:

    Härligt o läsa jungfrun
    Är mellan två jobb o få läsa att en ny utmaning är på väg 💕💕💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..