Bloggminglet på Miss Clara igår

Massor av bloggare och lyxiga goodiebags

Igår träffades massor av bloggare på Miss Clara för mingel, inspiration och pepp. Frida Boisen, vår digitala chef, samt vår Head of Influencer, Caroline Ensér peppade och inspirerade oss alla. Jag känner mig verkligen väldigt motiverad och spänd på alla möjligheter!

Som jag skrev tidigare är det sällan vi bloggare ses på riktigt, ansikte mot ansikte. All kontakt med webbredaktörer och chefer sker för det allra mesta per mail. Därför är det så extra roligt när det kommer en inbjudan om bloggmingel.

Jag träffade Jessica. Vi har hållit ihop sedan Jessica startade för snart 3 år sedan. Då hade jag varit på amelia cirka ett halvår.

Vid föredraget av Caroline och Frida kände jag mig till en början som ”Baby in a corner”. Men det var ett mycket trevligt hörn visade det sig strax. Sanna Nielsen och amelias chefredaktör Maria Sognefors befann sig också där.

Så lyssnade vi till tips på hur vi kan bli bättre bloggare, tänka och andas SEO och lite om de möjligheter som väntar oss. Jättespännande!

Jag träffade också Margareta, Damernas Världs populära astrobloggare. Jag hann också med ett kul möte med Cecilia från Homemade Stockholm.

Bild på oss alla tre nedan. Samt en bild på några av alla de fina skönhetsprodukter vi alla fick med oss hem i goodiebagen. Väldigt lyxigt!

bloggmingel2017
bloggmingel2017_bloggare

Fortsatt glad torsdag till er alla!

Kramar

Helena

 1. Emma:
  Kul att du är intresserad av nätbusiness. Det kommer mer här på bloggen om det ämnet inom kort!

  Jessica:
  Tack detsamma och tack för länktips!

  Kram till er båda!

 2. Emma m skriver:

  Vore roligt att få höra mer om vad ni fick lära er om SEO och hur man blir en bättre bloggare/ influenser. Du har mycket att dela med dig av inom detta tror jag! Är nyfiken på det och det känns som framtiden dessutom. Känns som ett eget ämne i sig egentligen, känner du till någon som bloggar om detta? Kram Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..