Healingresa med Mark Bajerski

Börja året med en healingresa till Spanien!

Mark Bajerski är en av mina favorithealers och spirituella vägledare. Jag har skrivit om honom ett flertal gånger.

Nu kan du få börja året med en härlig healingresa i Spanien där du lär dig om healing men också får ta del av healingens magiska kraft som löser upp blockeringar i dig själv och negativa energier.

Marks healingcenter ligger väster om Málaga i Spanien.

Är du intresserade? Kontakta då Jessica Hardiman som sköter bokning och reseplanering. HÄR kan du läsa Jessicas inlägg om senaste healingresan. Bara boendet är ju redan drömmen! Som jag önskar att jag också kunde få sitta på den där härliga, soliga terrasen, tala om andliga upplevelser och titta ut över Medelhavet!

HÄR finner du Jessicas kontaktuppgifter.

Glad tisdag!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..