Februari och stjärnorna

Flera stora händelser i februari

Jag har ju, som jag skrev om tidigare idag, ett spännande möte att se fram emot inom kort.

Jag kikar in i februari för att titta på lämpliga startdatum för ett nytt kul projekt. Om det nu blir av, vill säga.

Enda smolket i bägaren just nu är att Jupiter, publishingplaneten, kommer bege sig retrograd den 6 februari. Som Skytt och styrd av Jupiter är jag inte helglad åt den händelsen. Det innebär att det som ska ske bör ske innan dess. Det skulle kräva enormt snabba puckar för att sjösätta min nya idé.

Om jag visserligen får tummen upp men inte är så snabb, kan det röra på sig igen i juni. Då är Jupiter med på banan igen.

Annat som sker i februari är två förmörkelser, den 11 samt den 26 om jag inte minns fel i skrivande hast. Förmörkelser är kända för att belysa fel, brister och skavanker så att man kan fixa till dem. Ibland har man varit medveten om att något behövt göras, ibland har sanningen mörkats för en. Den första förmörkelsen, den 11 är en månförmörkelse i Lejonet. Den har rätt magiska krafter och lär sätta fart på positiva krafter.

Vi har även ett fint möte mellan Solen och Jupiter i februari. En dag för tur, flöde och möjligheter! Markera 10, 11 12 som tursamma dagar.

Nu är det sen afton här vid datorn och jag ska skriva vidare på bokmanus innan det blir en kopp te och sänggång. Jag har nu gått från morgonpigg till någon slags mer nattuggleliknande art. Jag sitter och skriver sent och mycket. Det är sådan ro på kvällen.

Programmerar det här inlägget till tidigt imorgon bitti.

Ha en härlig onsdag!

Kramar

Helena

LOADING..