Dagens hållpunkter

Vilka dagar det är just nu i Stockholm! Jag är ute och går flera timmar per dag och visst känns det på något underligt sätt som vår i luften? Redan!

Läste på löpsedeln att den spanska värmen ska dra in och ge oss än mer värme. Det låter utmärkt. Jag är inte alls någon vintermänniska. Helst skulle jag leva i solen och bara ha det varmt och gott.

Nu är det dags för en titt på hur den kommande nymånen i Vattumannen påverkar stjärntecknen. Ni finner det blogginlägget här på lördagen. Nystart gällande internet, teknik, kurser, nätverks och samarbeten. Känns helt rätt.

Och så ska jag ta ett skrivpass. Kärleksmatchningar är temat…

Annars sitter jag lite på nålar. Väntar på ett samtal som kan ge rejält flöde i en riktning. Eller inte alls. Som jag tidigare skrev väljer jag för det mesta att bara följa det område som ger mer och nytt vad det gäller möjligheter. Det är så mycket enklare än att försöka styra över annat som jag inte kan rå över.

Imorgon väntar ännu ett spännande möte. Denna gången med Head of Influencer, Caroline. Vi ska prata om mycket roligt och jag har förberett massor av tankar och idéer. Återkommer om resultatet där.

Ikväll ska jag lyssna ikapp på min nätkurs hos Anna Åberg och skriva mer på manus. Det är full fart hela tiden och jag älskar det.

Hoppas ni har en bra dag!

Kramar

Helena