Project Life Mastery

Ge ut Kindle-böcker- Stefan James inspirerar

Jag sonderar ständigt terrängen gällande spännande nätentreprenörer. Det jag letar efter är nya tankar men också nya system och sätt att lyckas få igång en försörjning på nätet. Och det finns så många sätt att lyckas på.

Som en del av er vet började jag min egen bana med att ge ut Kindle-böcker på Amazon. Det var hur roligt, enkelt och givande som helst.

Sedan en tid tillbaka tänker jag i de banorna igen. En person som jag följer nu och inte missar ett enda nyhetsbrev av är Stefan James från Project Life Mastery.

Jag är väldigt lockad av hans kurs i att ge ut Kindle-böcker. Jag kan tekniken och många av genvägarna till själva publiceringen men tror att hans program, Kindle Money Mastery, har mer att erbjuda. Han lever på sina Kindle-böcker och har runt 100 stycken publicerade. De ger honom en nätt inkomst på sju-siffriga belopp. Inte så tokigt, eller hur?

En Kindle-bok är många gånger, i alla fall inom informationsgenren, inte längre än 70-100 sidor. Ibland endast 30 sidor. Jag vill minnas att min kortaste Kindle-bok var 12 sidor. Och den sålde kan jag tillägga.

Knepet för att lyckas är att hitta rätt marknad, rätt sökord och publicera massor av böcker. En som helt klart har lyckats är Barb Asselin. Testa att göra en sökning på henne på Amazon och du finner massor av spännande böcker som säljer väldigt bra. Hon har använt sig av bra sökord inom exempelvis ”Craft”. En bok hon skrev om att virka ”Granny Patches” ger hennes inkomster som är helt otroliga. Jag tror hennes sammanlagda inkomst var 35 000 dollar sist jag kollade. Detta enligt ett klipp av henne som jag fann på You Tube.

Den här marknaden är helt klart värd att titta närmare på om man gillar att skriva. Jag tänker absolut ge mig i kast med detta igen! Berättar mer när det närmar sig.

Någon annan som går i samma tankar?

Ha en fortsatt härlig fredag och en riktigt fin helg!

Kramar

Helena

 1. Hej Mirella!
  Jag skrev på engelska och använde en korrekturläsare från USA för att rätta manus innan jag publicerade det.
  Marknaden är störst på engelska. Men Amazon har svenska som ett av sina språk så det är fullt möjligt att göra detsamma på svenska också. Dock krymper marknaden rejält då.
  Lycka till!
  Kram
  Helena

 2. Spännande. Skrev du böckerna på svenska eller engelska? Är svenskar intresserade av den här sortens av böcker? Skulle vilja testa men min engelska är inte vad den varit så blir så klart nojig och låst över det:) tack för en bra blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..