Projekt inre styrka. Resultat.

Så där lagom imponerade åstadkommanden

Insåg att jag inte berättat om den gångna veckans sockerfria liv. Det måste vara mitt undermedvetna som inte vill tala om saken…

Det var som en berg-och-dalbana i förra veckan. Ena dagen perfekt, andra dagen katastrofalt. Jag försökte hänga med i snabba deadlines, tider, möten och kontrollerade matintag. ”Så där” sammanfattar veckan som gick.

Nu kan det bara bli bättre. Det är enda sättet att tänka, eller hur?

Jag tänker mycket på att försöka komma igång på gym. Det skulle göra mig gott. Mitt enda hinder är tiden. Jag har ju precis lyckats med att få ihop en 45 minuters promenad per dag. Kanske kan jag stretcha det till en timme på det lokala gymmet? Det vore underbart skönt.

Tills vidare fortsätter jag med samma intention som vanligt: bort med socker och så mycket kolhydrater som möjligt. Och inget kaffe annat än i mycket trevliga, sociala sammanhang.

Hur har det gått för er andra? Någon annan som också hade en tuff förra vecka?

Pepp, pepp, uppåt och framåt- nu kör jag vidare! Och kanske klickar hem den här godingen från GANT också.

Kramar

Helena

Ps Inlägget innehåller köplänk.

 1. M skriver:

  Tack Helena. Jag sänder min tacksamhet och kärlek till honom.

 2. Jag känner verkligen med dig M. Låt oss sända kärlek och värme till din fyrbente vän på sin väg över himlavalvet.
  Kram
  Helena

 3. M skriver:

  Idag blev jag tvungen att släppa taget om ännu en väldigt, väldigt älskad fyrbent vän. Den andra inom loppet av mindre än fyra veckor. Nu är livet ännu sorgligare. Jag känner dessutom skuld för att jag väntade lite för länge.

 4. Hej M!
  Vad tråkigt om du har det jobbigt. Då får man vara förlåtande mot sig själv och bara njuta av semlorna istället. :-)
  Kram
  Helena

 5. M skriver:

  Det nya året har börjat både intensivt, jobbigt och sorgligt, så just nu är det inte så roligt.
  Ps. Jag tar tillbaka att jag nästan är sockerfri. Det började vankas semlor …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..