Pocket!

"Låt stjärnorna leda dig till framgång" kommer ut i pocket snart

Jag fick en läsarfråga häromdagen om när ”Låt stjärnorna leda dig…” kommer ut i pocket.

I bokvärlden är hårdpärmens tid kort och efter mail med förlaget fick jag veta att pocket kommer ut i maj.

Jag fick också reda på att boken (i hårdpärm) kommer ut i Norge i december 2017. Då finns den i alla de nordiska länderna. Jag får fortfarande nypa mig själv i armen för att förstå det.

Nu ska jag lägga in 2-veckors astro till er (publiceras imorgon) och skriva vidare på ”förändrings/kärleksboken”.

Fortsatt glad onsdag!

Kramar

Helena

 1. Hej Liselotte!
  Susan Miller är en av mina förebilder inom astrologin. Om jag inte hade läst hennes horoskop och inspirerats av hennes sätt att göra en nätbusiness av sitt intresse, kanske jag inte hade varit här på amelia idag.
  Jag tycker hennes horoskop är väldigt bra och vill gärna puffa för de sidor som jag anser värda att rekommendera. Tack för komplimangen- då får du helt enkelt fortsätta att läsa vidare här hos mig istället.
  Näst på tur står horoskopen för den kommande förmörkelsen samt hur stjärntecknen får det på Alla Hjärtans Dag.
  Kram
  Helena

 2. Hej Helena Varför länkar du till Susan Millers horoskop, du kan ju själv? Och speciellt när hon alltid är såå sen med sina uträknar, även denna månad. Överskriften må vara rätt månad men det är gammal text. Hon är inte alls så ackurat. Mvh L

 3. Tack Astrid! Vad glad jag blir!
  Kram
  Helena

 4. Astrid skriver:

  Grattis, väl unnat!
  Astrid

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..