Astro för alla stjärntecken 2-15 februari

Horoskop för alla stjärntecken för de kommande två veckorna

En magisk månförmörkelse i Lejonets tecken den 11/2 ger oss rejäl skjuts för att förändra vårt liv i positiv riktning. Månförmörkelsen är en del av en så kallad mystisk rektangel och markerar slutet på det vi startade vid den 2/8 2016. Minns du vad du inledde då? Alla hjärtans dag lovar romantiska och genomtänkta event för att fira kärlek och partnerskap.

Väduren 21/3- 20/4

Du är full av energi och är ovanligt självständig. Minns bara att vara ödmjuk mot de omkring dig. Månförmörkelsen den 11/2 kan ge dig snabba nyheter gällande barn, en graviditet eller ett kreativt projekt. Starten för händelsen ägde rum redan för ett halvår sedan. Bäst just nu: Reflektera över ditt kärleksliv från och med den 6/2.

Oxen 21/4-21/5

Din ekonomi går framåt och är lyckosam. Möjligheter att öka inkomster tycks finnas överallt nu. En överraskande händelse som har att göra med ditt hem eller din familj kan dyka upp den 11/2. Behöver ditt hem eller din bil hastigt hjälp av en hantverkare eller meck? Bäst just nu: En löneökning eller extra förmån på jobbet den 7/2.

Tvillingarna 22/5-21/6

Karriären är det område där mest händer nu. Framgångar och förändringar duggar tätt. Månförmörkelsen den 11/2 ger dig en spark i baken för att se över din ekonomi. Du tycks behöva en ny ekonomisk strategi. Din bil eller relation till syskon kan behöva lite mer kärlek och omtanke. Bäst just nu: Goda ekonomiska nyheter den 6/2.

Kräftan 22/6-23/7

Stress och press kommer att släppa sitt grepp om dig efter den 6-7/2. Din hälsa och energinivåer kommer öka rejält! Månförmörkelsen den 11/2 lyser upp ditt ekononiska hus. Händelser utomlands tycks påverka din ekonomi och ett behov av förändringar gällande dina pengar kan komma hastigt. Bäst just nu: Full fart i ditt karriärhus!

Lejonet 24/7-23/8

Det är dags att se över din personliga profil och det kommer ske hastigt i samband med den 11/2. Dags för en ny diet, ny jobbprofil eller privatliv? En känsla av ”livskall” kan vara det som får dig att göra stora förändringar nu. Bäst just nu: Förutsättningarna för lyckade vändningar i karriären är med dig! Tänk långsiktigt.

Jungfrun 24/8-23/9

Dina nattliga drömmar, din intuition och din tro ger dig många händelser att förbryllas och fundera över. Den 11/2 kanske du bestämmer dig för att lämna en vänskap eller andlig guru bakom dig. Nyheter som kommer fram blir startskottet. Bäst just nu: Från och med den 3/2 passa på att se över banklån, skatter och skulder.

Vågen 24/9-23/10

Se till att ha dina datorer och filer skyddade kring månförmörkelsen den 11/2. Teknik men även vänskapsrelationer kan ge dig lite extra att bita i kring denna dag. Nöjen och flirt regerar annars. Bäst just nu: Efter återhämtningen i januari är du redo att sätta fart mot nya mål i ditt personliga liv, särskilt gällande kärlek.

Skorpionen 24/10-22/11

Se till att ha klarat av alla viktiga ekonomiska beslut innan den 6/2. Vid förmörkelsen den 11/2 kommer en fråga gällande din karriär ge dig massor att tänka på. Förändringar på ditt företag eller i toppen av din bransch signalerar nya villkor för dig också. Bäst just nu: Fokusera på hemmet, familjelivet och vårda dina minnen.

Skytten 23/11-22/12

Du är på socialt humör! Singlar kan möta den rätte i samband med finansiell rådgivning eller på en kul kurs eller föreläsning. Månförmörkelsen den 11/2 ger dig snabba händelser gällande utland, högre studier och skrivarplaner. Var realist! Bäst just nu: En 4 månader lång chans till att se över personliga mål startar den 6/2.

Stenbocken 23/12-20/1

Du befinner dig i en bra period för att ta hand om din ekonomi. Betala av skulder, ansök om lån eller hitta en affärsängel. Månförmörkelsen den 11/2 aktiverar din kärlekspartners eller affärskollegas ekonomi. Det ser skakigt ut. Rusta dig med tålamod och förståelse. Bäst just nu: Hälsoprodukter kan bli en ny inkomstkälla.

Vattumannen 21/1-18/2

Det är ditt årliga astrologiska nyår och du njuter av livet genom att kosta på dig god mat och kul upplevelser. Månförmörkelsen den 11/2 kan ge dig ett överraskande besked gällande en mycket nära vän eller en kärlekspartner. Goda relationer klarar prövningen. Bäst just nu: Från och med den 7/2 väntar en väldigt flirtig period!

Fiskarna 19/2-20/3

Månförmörkelsen den 11/2 bringar med sig förändringar i ditt jobb eller gällande din hälsa. Kanske är det ditt företag som gör en större förändring, vilken påverkar dig. Ett besök hos läkaren kan alternativt få dig att ta din hälsa mer på allvar. Bäst just nu: Kärlek och socialt liv bubblar av glädje! Slutet av februari blir guld!

 

 1. R:
  Tack för värmade kommentar! Kanske kan inlägget om den omskakande förmörkelsen påverka. läs för ditt och din partners soltecken. Även ascendenttecken om du känner till det.

  http://blogg.amelia.se/helenashoroskop/2017/02/07/sa-har-paverkas-stjarntecknen-av-fullmanenformorkelsen-den-112/

  Jeanette. Satsa på ditt ascendenttecken tycker jag!

  Milla: amelia är ju ett kvinnomagasin så jag vinklar ofta texten mot kvinnor. Men astrologin är solteckenastrolig så även män kan läsa den. :-)

  Kramar
  Helena

 2. Milla skriver:

  Hej! Gäller dessa horoskop du skriver bara kvinnor eller båda könen?

 3. När jag ska fixa håret, Ska jag gå efter mitt tecken kräftan eller asc tecknet?
  Trevlig helg!

 4. R skriver:

  Hej! tack för en så fin blogg, har följt dig ett tag nu och du har verkligen gett mig vägledning i de val jag tagit gällande mina studier, och mitt liv har verkligen blivit till det bättre, tack för det!
  Har en fundering angående relationer och vänder mig hit för tips och kanske ytterligare lite vägledning.
  jag och särbo har haft det väldigt skakigt den senaste månaden, (blivit värre de senaste 2 veckorna) och de senaste dagarna har vi inte ens hörts av (glömde jag nämna att vi är två envisa skorpioner?) När är en bra tid att samtala om det som hänt?vad säger stjärnorna? Tack igen för fantastisk blogg. Allt gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..