Inväntar förmörkelsens nyheter

Lejonascendenter/Lejon- det är dags att hamna i strålkastarljuset

Jag har haft på känn att förändringar är på väg. Jag har inte kunnat sätta fingret på riktigt vad eller hur, bara att något nytt väntar. Det har pågått ända sedan i höstas faktiskt.

Jag inväntar nu månförmörkelsen med spänning. Jag tror att den kommer bli startskottet för något helt nytt. Kanske blir resultatet inte riktigt som jag tänkt mig men ändå. Något som blir bra.

Lejon och lejonascendenter hamnar i strålkastarljuset denna helg för månförmörkelsen äger rum i Lejonets första hus. Det kan bli en riktigt bladvändare i livet! För alla stjärntecken givetvis men just för Lejonet påverkar den image och livsriktning särskilt nu. Stora och nya steg kommer att tas. Allt för att skapa mer struktur och ökad trygghet.

Det är möjligt att flera av er redan fått ta del av nyheter och överaskningar. Ibland kommer de just dagarna innan en fullmåne. Många upplever att natten 2 dagar innan fullmåne är en natt då man sover väldigt dåligt. Jag brukar vara vaken mer än sova då.

Berätta gärna hur ni upplever den här månförmörkelsen. Det är alltid inspirerande att höra och, vem vet, gott stoff till en kommande astrologibok också ;-)

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

 1. Tack alla för att ni delar med er!

  Allt gott till er alla,

  Helena

 2. Annika skriver:

  Kära Helena! Förra veckan var ett helvete då jag gick och väntade på svar avs ett jobb jag sökt samtidigt som jag står utan jobb och inkomst sedan en månad! Förra året dubblade jag min årsinkomst och fick pris för det. Idag fick jag veta att jag fått jobbet jag sökt! En månads oro och kval har nu omvandlats till lycka, stabilitet och fröjd. Stämmer så bra med allt du skriver om lejonet, mitt tecken och Susan Miller, ekonomin får ännu en boost och nu väntar ett nytt liv! Så lycklig, jag har uppnått ett mål jag länge eftersträvat. Kram

 3. senka skriver:

  Jeg er kreft / løve ascendent. Sover dårlig de siste nettene.Det bringer mye bra leste jeg flere steder <3

 4. Sov helkasst natten till den 10:e:((Är det för min lilla katt dog i tisdags då den blev ihjälbiten av grannen hundar eller?:(((

 5. Mia skriver:

  Hej!! Jag har Solen.merkurius och venus i lejonet i 8 e huset..( asc o måne i skytten)och just nu känner jag mig helt avskalad.naken och oerhört sårbar. Jag brukar sova katastrofalt illa vid fullmåne..men sista 2 nätterna har jag kon stigt nog sovit…jag är totalt slut och så skör och totalt utan skyddsmask vet jag inte när jag kände mig..hoppas ni andra mår bättre..kram..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..