Lördagspyssel

Alla Hjärtans dag enligt stjärnorna

Jag arbetar sällan lördagar numera. Det är fantastiskt! Till en början fanns det inget annat val men efter att ha strukturerat upp mig är det måndag-fredag som gäller. Jag arbetar ofta på kvällarna när det är tyst och lugnt. Det är fördelarna med att arbeta online att man har friheten att arbeta när man vill och var man vill.

Just nu önskar jag mig en lägenheten i solen. Tänk att bara kunna flytta utomlands en period. Hur härligt hade inte det varit?

Det står helt klart på min ”att-göra”-lista inför framtiden.

Nåväl, idag kan jag konstatera att inlägget om Alla Hjärtans Dag är klart och kommer publiceras på måndag den 13/2. Så att alla är beredda den 14/2!

Jag är väldigt nyfiken på att publicera en Kindlebok om astrologi. Tänkte dra upp några riktlinjer för det.

Finns det någon annan som också är på g att publicera en Kindle-bok på Amazon? Det är så roligt och lätt! HÄR kan ni se några av mina Kindle.böcker som fortfarande ligger kvar på Amazon. Boken nedan känns ju helt rätt idag med tanke på månförmörkelsen i Lejonet!

Leo Personal Horoscope 2014 (The Zodiac 2014) by [Biehl, Helena]

Tidigare har jag använt Fiverr för att skapa bokomslag men denna gång ska jag testa KDP:s egen covermaker. (Ni vet väl att Fiverr är ett toppenställe för att börja tjäna pengar online? Inte? Då ska ni genast surfa vidare dit!)

Ikväll blir det trevlig middag i goda vänners lag. Jättehärligt!

Ha en fortsatt härlig helg!

Kramar

Helena

 1. Hej Regina!
  Visst minns jag din kommentar! Men vad roligt att du gick kursen och skrivit boken!
  Imorgon publicerar jag ett inlägg dedikerat till dig! Kika in här på onsdagen den 5 april alltså.

  Du får lova att återkomma med länk till mästerverket sedan också! ;-)

  Lycka till!
  Helena

 2. Regina skriver:

  Hej !
  Det var jag som skrev för någon månad sedan om en bok på engelska som jag gillar så mycket som jag vill föra till sverige, om du kommer ihåg?
  Jag är ju så inspirerad av allt i den här kategorin på din blogg och när du skrev om den där webbkursen i att skriva Kindleböcker av Stephan (kommer inte ihåg efternamnet) så anmälde jag mig. Nu har jag skrivit en e-bok! Är så stolt över mig själv. Äntligen är jag påväg mot det jag vill, att skriva och uttrycka mig kreativt ! Tack vare dig ju! Utan dig hade jag inte hittat den där kursen och kanske hade den där boken skrivits – någon gång – men jag hade absolut inte haft någon nu. Stort tack ! <3 Jag behöver nu ha boken översatt. Den är på ungefär 20 sidor. Har du något tips på översättare till något så när rimligt pris som du kan förmedla ?
  Kram Regina

 3. M skriver:

  Hade glömt fiverr. Använde det mycket förr. Ha en fortsatt fin helg.

 4. M skriver:

  Jag önskar dig en trevlig helg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..