ANNONS

Horoskop vecka 7, 2017

/

Årshoroskop 2017 för alla stjärntecken finner ni HÄR.

Horoskop för alla stjärntecken för perioden 2-15 februari finner ni HÄR.

Horoskop för perioden 16 februari- 1 mars publiceras här på bloggen den 16 februari.

Årets första förmörkelse har passerat och de flesta av oss har troligen känt av förändringens vindar. Under vecka 7 kommer vi anpassa oss och bygga styrka för att ta oss an det som gavs oss.

Kärlek, förlovningsringar och löften om för alltid

Och, så har vi en Alla Hjärtans Dag! Tisdagen den 14/2 sammanfaller med ett fint möte (sextil) mellan Solen och strukturerade Saturnus. Månen passerar samtidigt genom relationernas tecken, Vågen. Detta ger oss en fin Alla Hjärtans Dag för att avge löften som lovar att hålla för lång tid framöver. Kanske för alltid. Och sådana förutsättningar är ju precis de rätta vid exempelvis ett frieri! Månen befinner sig nära Jupiter som alltid vill förstora allt han vidrör. När dessa tu nu får kontakt med varandra späder det ytterligare på de perfekta vibbarna för att tala om samboskap, giftemål och frieri. Fira kärleken!

Vill du veta mer?

På måndag publicerar jag ett inlägg om hur Valentindagen ser ut för alla stjärntecken. Kika in här då!

Dags att trycka gasen i botten?

Har du gått och funderat över en idé som du tycker är toppen, men inte känt dig säker på hur eller när du ska agera? Då ska du använda torsdagen den 16/2 för att boka ett möte där du får berätta mer, briljera med dina smarta idéer och lägga fram ditt förslag i detalj. Eller bara för att känna att du har en enorm energi och kraft att trycka på startknappen.

Energiske Mars möter Merkurius i en sextil och det är som om himlen sjunger: ”Du kan lyckas med dina idéer nu”. Du serveras kraft, mod och idéer på ett silverfat när Mars och Merkurius slår sig samman på det här sättet.

Ämnen som särskilt gynnas har att göra med den digitala världen, mjukvara, appar, nätverk på nätet eller uppfinningar som syftar till att ge mer frihet åt användaren. Den som skriver, föreläser eller har en uppsats eller synopsis att visa upp ska absolut använda sig av den här dagen.

Vänta inte-satsa istället!

Solen in i Fiskarnas tecken

På lördagen den 18/2 flyttar Solen in i Fiskarnas tecken. En månad av betoning på Fiskarnas ämnen väntar: andlighet, återhämtning, medkänsla, nostalgi och livlig fantasi. Fiskarna sägs ofta ha en mycket välutvecklad intuition. Det är som om de har ”antenner” på huvudet och kan känna in det mesta som rör sig i kulisserna. Kanske får vi andra också en släng av det, eller hör talas om det mer än vanligt.

Tjuvkik vecka 8

Nästa vecka har vi en Merkurius som är väldigt i farten och möter ett flertal planeter åt höger och vänster. Massor av kommunikaton står på schemat!

Jag önskar er alla en vacker Alla Hjärtans Dag och en härlig vecka!

Kramar

Helena

PS Tycker du om mina horoskop kanske du även tycker om min bok ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. En manual med datum och tider för de kommande åren för att du på bästa sätt ska kunna använda planeternas rörelse över himlavalvet till fördel för dig! Skriven för att passa såväl astrologifantasten som nybörjaren.

Nu även på danska och finska!

Låt stjärnorna leda dig till framgång (inbunden)

PS 2.

Min fantastytrilogi, Fortunatas Profetia, som fått fina reaktioner från såväl barn, vuxna och fantasyexperter, finns även den ute. En magisk berättelse som utspelar sig i Gamla Stan i Stockholm. Den perfekta gåvan till fantasyfrälsta! Eller som en saga för vuxna. Många vuxna hör av sig och säger att de läser och älskar. Så roligt!

 (häftad)

0
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00