Alla Hjärtans Dag- så här blir den för stjärntecknen

Valentindagens vibbar enligt stjärnorna

Väduren

Du vet alltid vad du vill ha och när du vill ha det. Försök att inte begära för mycket av din kärlek idag. Det är möjligt att du ber om något som ingen kan ge. Alternativt kan jobbförpliktelser sätta käppar i hjulet för romantiken.

Oxen

Enkelt är knepet för en lyckad Alla Hjärtans Dag. Var beredd att ge istället för att få. Minns att det oftast är gåvogivaren som glädjer sig mest. Bara glädjen att ha någon att ge en present till är tillträckligt. Singel eller stadgad. Fira kärleken i stort, även den mellan vänner och i familj.

Tvillingarna

Det är en perfekt dag för att mingla på ett socialt event. Singlar kan möta kärleken genom att följa en hobby eller satsa på en tillställning för singlar denna dag. Stadgade kan få en mycket romantisk dag men se upp för svartsjuka.

Kräftan

Jobb eller något specialevent kan ge dig en kväll då du först springer iväg för att skåla med chefer eller företagare, för att sedan hasta hemåt till ett mer privat Alla Hjärtans Dag-firande i hemmets lugna vrå.

Lejonet

Du känner dig äventyrlig och vill testa något nytt. Kanske kombinerar du ett kul möte med vänner med att fira kärleken. Du är inte så fokuserad på kärlek idag faktiskt!

Jungfrun

Lyx,njutning och vackra miljöer! Du är på det perfekta Valentinhumöret. Boka ett bord på en fin restaurang och spara inte på de röda rosorna. Det kan bli förlovning eller tal om att flytta samman för par. Singlar: kosta på dig något lyxigt idag och tänk på att din kärlek väntar istället för att känna sorg över att inte du har någon idag.

Vågen

Balans och tvåsamhet är verkligen gynnat idag. Om du är singel passa på att ge dig något extra fint och visualisera den kärlek som du önskar dig. Himlens kärlekspar, Mars och Venus, är båda i ditt seriösa kärlekshus. Om du lever i en relation kan det bli en kärlekskväll du sent ska glömma!

Skorpionen

Du är förmodligen mer intresserad av en alternativ Alla Hjärtans Dag. Istället för romantiska middagar och röda rosor blir det nog mer något som visar hur mycket du bryr dig. En härlig massage eller ett presentkort på ett SPA eller någon lyxig, ekologiska hudkräm som din älskade verkligen skulle må bra av. Skorpionen är på ett väldigt omvårdande humör!

Skytten

Du är det tecken som har de bästa förutsättningarna för en flirtig och mycket kärleksfylld Alla Hjärtans Dag! Låt romantiken flöda genom en klassisk kärleksmiddag med blommor på bordet och vackra ord om din kärlek. Om du är singel ska du nappa på alla förslag om kul och nöjen idag. Någon speciell kan röra sig på samma ställe som det som dina goda vänner bjudit dig till.

Stenbocken

Satsa på en riktigt känslosam kärleksförklaring till din älskade. En dikt du skrivit, ett löfte om att en gång för alltid släppa taget om det förflutna eller ett gammaldags romantiskt kort. Även om du firar på ett hippt it-ställe. Singlar kan finna lycka och styrka genom att känna kärleken strömma från familjen eller de närmaste vännerna.

Vattumannen

Du är troligen inte ett dugg intresserad av kärlek, kort med röda hjärtan och chokladaskar. Du vill hellre fira livet, äventyr och nya roliga sociala kontakter. Så gör det! Flirt och kärlek absolut, men på en väldigt avslappnad nivå en dag som denna.

Fiskarna

Du vill ha ett privat öga-mot-öga möte med kärleken ikväll. Boka ett bord på en restaurang där ni kan få sitta ifred och öppna era hjärtan för varandra utan att någon annan hör. Det lär bli lyxigt och väldigt romantiskt. Singlar kan boosta sig själva genom en härlig present såsom ett SPA-besök eller, oops, en flirt med en upptagen person.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..