Vad hände er under förmörkelsen?

Akut sjuka, hastiga besked och oväntade vändningar

Det blev en himla fart för mig två dagar innan förmörkelsen. Jag fick samtal och besked om sjukdom, fick veta att ett planerat kejsarsnitt inte skulle bli av för att bebisen otippat vänt sig och så fick jag höra om kul planer kring jobbet.

I stormens öga är det lätt att vilja göra något där och då för att kontrollera situationen så snabbt det är möjligt. Det går så snabbt när förmörkelser sätter fart på allt och alla! Det är dock allra bäst att låta förmörkelsen blåsa över innan de nya strukturmöjligheterna visar sig.

Energin och spänningen i luften lättade märkbart på lördagkvällen. Det var som om allt hamnade på plats. Nu ser jag fram emot en stabiliseringsprocess.

Hur upplevde ni förmörkelsen?

Idag bör energin ha lagt sig och nyheterna lugnat sig.

Jag önskar er en härlig Alla Hjärtans Dag! Om du undrar hur Valentindagen ser ut för stjärntecknen, läs då mitt inlägg från igår. ;-)

Kramar

Helena

 1. Marie skriver:

  Ja här hände det grejer! Tuffa dagar och jag var jätte ledsen över hur min kille betedde sig så jag gjorde slut. Problem med filer som försvann i datorn på jobbet. Så nu väntar jag bara på nästa händelse den 26/2 som hamnar exakt mittemot min sol på 8’grader i jungfrun. Hoppas det blir lugnare än den förra. 😃
  Kram

 2. Monika skriver:

  Hej!
  Kände mig jättestressad och enormt trött hela veckan, när lördagen äntligen kom och man skulle vara ledig fick jag migrän :(

 3. Anne skriver:

  Jag är ett lejon men jag har inte märkt av någonting varken positivt eller negativt.

 4. M skriver:

  En fajt om pengar fick sitt slut och en stor summa sattes in på mitt konto dagen innan. Sedan fick jag milt sagt eld i baken och var kreativ till max. Sa till min familj att jag inte kunde sluta vilket inte är likt mig. Brukar vara bra på att lägga ner mobilen och vara närvarande men inte under helgen.

 5. Milla skriver:

  Hej,
  Så märkligt… är Lejon med acc i Lejon och märkte inte något form av besked av något.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..