ANNONS

Astro för alla stjärntecken 16 februari- 1 mars

/

Den 16/2 är vi snabba och smarta. Idealiskt för en presentation eller föredrag.  En av årets bästa dagar för att teckna ett avtal är 21/2. Se upp för maktkamp och konflikt den 22/2. Nymånen den 26/2 äger rum i kreativa Fiskarnas tecken. Samma dag inträffar även en solförmörkelse. Förbered er på oväntade nyheter eller tidigare okänd fakta som hastigt tar sig upp till ytan.

Väduren 21/3- 20/4

Venus gör att kärlek och pengar tycks söka upp dig. Den största händelsen är dock solförmörkelsen den 26/2. Kanske väljer du en helt ny spirituell väg efter att du fått reda på ny information. En förälders ekonomi kan få sig ett hårt bakslag samtidigt. Bäst just nu: Dina nattliga drömmar. Lyssna till vad de viskar till dig.

Oxen 21/4-21/5

Gör dig redo att rycka ut för en vän i nöd. Vid förmörkelsen den 26/2 kommer hastiga händelser och nyheter komma kring vänner, nätverk och organisationer som du tillhör. Mobiler, datorer och smart teknik kan också krångla. Bäst just nu: En mycket god tid för att återhämta dig och landa spirituellt. Din magkänsla leder dig väl.

Tvillingarna 22/5-21/6

Fokusera fullt ut på din karriär och din status. Det kommer ske mycket under den här perioden. Oväntade nyheter gällande din bransch eller ditt företag kan ge dig en drömchans den 26/2. Någon kanske hastigt lämnar kontoret. Våga träda fram för att vinna. Bäst just nu: Ökad status och bättre inkomstmöjligheter den 24-26/2.

Kräftan 22/6-23/7

Efter den 18/2 återvänder krafter och livsenergier till dig. Nyheter kring din ekonomi men även din karriär väntar dig. Kanske blir det hastigt aktuellt att läsa en utbildning eller kurs eller ta ställning kring en utlandsresa. Allt i samband med förmörkelsen den 26/2.  Bäst just nu: Möjligheterna att förändra din ekonomi 24-27/2.

Lejonet 24/7-23/8

Hela februari är transformativ för din räkning. Förmörkelsen den 26/2 ger dig ytterligare en knuff för att ändra på hur världen, och du själv, ser på dig. En partner kan i samma veva ha det tufft med ekonomin. Det är dags för en ny, realistisk plan även där. Stöd och hjälp hen. Bäst just nu: Lev i enlighet med ditt livskall!

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt kärleksliv och relationerna till samarbetspartners i jobbet utmanas vid förmörkelsen den 26/2. Om allt varit bra, kommer relationerna klara sig stärkta av utmaningarna. Svaga relationer kan upphöra. Singlar kan ta steget in i en relation. Se det som en knuff i rätt riktning. Bäst just nu: Tur i pengar och jobb 20-21/2.

Vågen 24/9-23/10

Om du har slarvat med din hälsa kan förmörkelsen den 26/2 se till att du börjar prioritera dig själv mer. Alternativt kan snabba händelser i ditt arbetsliv påverka dina dagliga rutiner. Anställda eller kollegor som kommer och går kan vara orsaken. Var noga med att backa upp filer och datorer. Bäst just nu: Kul nyheter den 21/2.

Skorpionen 24/10-22/11

Efter den 18/2 njuter du mer av livet tack vare Solen i ditt nöjeshus. Förmörkelsen den 26/2 kan ge oväntade nyheter kring ett kreativt projekt eller för barn i din omgivning. Om du skulle drömma de mest tokiga saker, lyssna inte för mycket. Det är mest dröm och lite verklighet. Bäst just nu: Ditt lugn händelsernas centrum.

Skytten 23/11-22/12

Ditt sociala liv och kärleken är så mycket lättare än i januari. Kul bjudningar och event väntar. Förmörkelsen den 26/2 påverkar ditt hem och din familj. Oväntade nyheter kan leda till hastiga tankar på flytt eller renovering. En förälder kan också behöva ditt stöd. Bäst just nu: Goda ekonomiska nyheter den 21/2.

Stenbocken 23/12-20/1

Nu lägger du troligen pengar på din hälsa och ditt utseende. Möjligheter att tjäna pengar inom samma områden finns också. Förmörkelsen den 26/2 påverkar ekonomi som du delar med någon. Nyheter från banken kan göra att du hastigt behöver tänka om. Ta extra hand om din bil och dator. Bäst just nu: Karriärnyheter den 21/2.

Vattumannen 21/1-18/2

Du njuter av livet nu. Resor, vackra kläder och god mat står på din att-göra-lista. Inte illa! Den 26/2 kan nyheter gällande din ekonomi få dig att tänka om. Dags att sälja eller köpa en ny bostad? Eller lägga upp en smartare ekonomisk plan? Bäst just nu: All fokus på pengar och inkomster gör detta till en möjligheternas period!

Fiskarna 19/2-20/3

Full fart! En förmörkelse i ditt eget tecken den 26/2 ger dig en chans att förändra dig själv. Du lämnar en period av ditt liv, för en ny. Hur andra ser på dig och hur du ser på dig själv kommer förändras. Kanske är anledning att du gör förändring gällande din hälsa eller arbete. Bäst just nu: Kärleken strålar efter den 25/2.

1
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00